Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAKI NISZCZYCIEL

muszud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zastanawiam się nad wyborem niszczyciela z jakiego drzewka polecacie nimi grać.

Mój nick w grze to : muszu1918

Opublikowano

Polecam USA. Tylko wybierz te, które nie mają obrotowej wieży. USA ma mocne działa, gruby pancerz, który potrafi odbić, ale mobilnością odstają.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Polecam USA. Tylko wybierz te, które nie mają obrotowej wieży. USA ma mocne działa, gruby pancerz, który potrafi odbić, ale mobilnością odstają.

Lepiej niech pójdzie przez Helcata a potem na T28 Proto odblokuje T28. Dwie linie za jednym zamachem.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dokladnie polecam USA nie dosyc ze jebniecie maja to tez pancerz i pamietaj nie idz w obrotowe bo to strata czasu np t30 papier t95 nie musze mowic bo kazdy kto go spotka to ma problem :D

Opublikowano

Dokladnie polecam USA nie dosyc ze jebniecie maja to tez pancerz i pamietaj nie idz w obrotowe bo to strata czasu np t30 papier t95 nie musze mowic bo kazdy kto go spotka to ma problem :D

Ale spróbuj przebić T30, w wieże... Też będziesz miał problem. A T95 ? Jak myślisz ? Kto szybciej dojedzie na wyznaczone miejsce ? Kogo łatwiej objechać ?

Czego tak odradzacie obrotowe ? Każdy czołg ma swój osobny styl. Nie można zrzucać innych do worka z napisem "gorsze".

Opublikowano

Idz w obie linie amerykanskie przez prota.

Co do T95 i T30...

Kocham strzaly za 1100 w T95 B)

Arty go kochaja.

shoob.png

Opublikowano

ja polecam niemecki tdki ;d X tier kox ;)

Wszystkie wczesniejsze zajebiste, ale w czym Jadzka X jest kox?

Predkosc, Pancerz, Camo, Przeladowanie?

Moze byc dobra ale i tak jest najgorszym td X

shoob.png

Opublikowano

Przepraszam, najgorszym td-kiem !? Jest bardzo dobra. Może i nie szaleje z prędkościami, ale jest pancerna i ma zajebiste działo...

Opublikowano

Dzialem przebija go FV i to duzo.

Pancerz dupy nie urywa.

Nie mowiac o tym jak latwo ja okrazyc i wtedy caly pancerz w pizdu.

@Xanter

juz poniekad mniej tych strzalow za 0

shoob.png

Opublikowano

Przepraszam, najgorszym td-kiem !? Jest bardzo dobra. Może i nie szaleje z prędkościami, ale jest pancerna i ma zajebiste działo...

Musze cię rozczarować ale jest najgorszym tdkiem. Duży dmg to nie wszystko. Lepiej czasem przywalić dwa razy niż raz za zero. Ten td niczym się nie wyróżnia. Cammo nie ma, prędkość znikoma i jeszcze rozmiarów Mausa.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja będe go bronił dalej. Dlaczego ? Bo jak stanie w większej odległości, to żaden inny tyle nie odbije (tak, 86 rykoszetów na cw kolega miał), nie będzie hitał za 1 tysiak. Nie jest szybki, bo służy do obrony... Cammo ? Może i szału nie ma, ale nie jest wcale takie najgorsze. Owszem, jest "krowiasty", ale w końcu na podstawie E-100...

Opublikowano

Ja będe go bronił dalej. Dlaczego ? Bo jak stanie w większej odległości, to żaden inny tyle nie odbije (tak, 86 rykoszetów na cw kolega miał), nie będzie hitał za 1 tysiak. Nie jest szybki, bo służy do obrony... Cammo ? Może i szału nie ma, ale nie jest wcale takie najgorsze. Owszem, jest "krowiasty", ale w końcu na podstawie E-100...

Pancerzem dorównuje/przebijają go T110E4 i T110E3 (może nawet Objekcik/FV'ka, albo co najmniej są niedaleko)

Nie będą hitać za 1 tysiak, ale lepiej walnąć 4 strzały po 900 zamiast 2 razy za 1000 i niekoniecznie trafić/strzał za 0

Ma najgorsze camo z TD na X, jednym słowem, arta <3

Nie jest szybki, ale powinien się szybciej obracać, arta i scouty go kochają.

P.S.

Aczkolwiek kadłub ma dobry, tylko... dolna płyta... :/

Nadbudówka już tak sobie xD

shoob.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Idz w obie linie amerykanskie przez prota.

Co do T95 i T30...

Kocham strzaly za 1100 w T95 B)

Arty go kochaja.

Pogadamy po pathu 8.6 .

Według mnie nie ma najgorszego td .... Są tylko ich wady.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...