Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Jaki serwer .  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera chcecie .;3

• PvpRankingowe/Frakcje/Survival
      2
    • FreeBuild/survival
      0
    • Hardcore
      2
    • SurvivalGames
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Post ten powstał tylko dlatego że Ja sam już osobiście nie wiem czego wy ludzie chcecie . Więc stworzyłem tę ankietę bo nie wiem jaki serwer zrobić dla Was .
Jak macie jeszcze jakiś tryb który nie jest wypisany ;3 Dobrze by było napisać niżej ;3.
1 Tryb który uzbiera 10 głosów zostanie wybrany ;3 I rozdane Like osobą głosującym na niego.

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Opublikowano

Ja osobiście nie zagrał bym na żadnym serwerze tego typu. Hardcore: są już dwa duże jeden skkf i drugi tylko że Non-Premium(450slotów)
Survival/Frakcje: że tak powiem: Tego gów*a jest już za dużo!

SurvivalGames: taki serwer opłacało się robić w tamtym roku bo to była jakaś nowość w MC, teraz jest już tego naprawdę dużo.

Freebuild/Survival: Także jest już dużo tych serwerów....

Jak chcesz robić serwer to musisz mieć swój orginalny pomysł. Zbierz kilku ludzi i dokładnie pomyślcie czego jest dużo, a czego prawie wogóle i zróbcie porządny serwer... :D

Opublikowano

Zrób HardCore, tych dobrych jest malutko ;c. Autorskie pluginy, mapki zbudowane przez gości, którzy biorą 10zł za klocek, reklama u PewDiePie i sukces murowany ;3.

381911453317091771709.png
by ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...