Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] kilka edycji w pythonie by Warnox

warnox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema przeglądałem ostatnie ss jakie dałem na screenSHU i postanowiłem się pochwalić paroma rzeczami

okienko informujące o biologu w gui :

ay0691.jpg

nowe okno logowania :

04gm9w.jpg

przerobione eq :

cs8uh8.jpg

heh znalazłem jeszcze to (okienko informujące o danych gracza i możliwością sprawdzenia czasu i włączenia kill-gui):

15405815862468248321.jpg

potem podeśle więcej fotek :P Bo nie chce mi się grzebać teraz

robię również takie skrypty na zamówienie PW

@edit

znalazłem jeszcze statystyki danego gracza które robiłem przed ostatnio (przy każdym graczu jest opcja wyświetlenia tego ) :

qufb3e.jpg

(przed zrobieniem ss usunąłem przez przypadek linkę odpowiedzialną za zliczanie graczy jinno)

Opublikowano

Z tymi statystykami jak robisz, wbudowanymi funkcjami w binke ?

Czy tworzysz zapytania w mysql i wtedy python urllib.?

w urllib miałem na początku zamiar zrobić ale zbyt buliło wiec eq w funkcjach a reszta w urllib

(to ss bodajże jest chyba z eq z urllib o ile się nie mylę bo tamto miało kilka wad )

Opublikowano

WOW zarąbiste :D A z tą zakładką "Magazyn" to że nie trzeba chodzić i otworzyć magazyn tylko wystarczy kliką i już masz? Bo jeśli tak to mega.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

To okno Biologa to żadne problem zwykłe teksty + buttony i 2 funkcje czytające nazwę itemu i jego ikonę pod ID, okno też nie trudne ale to ostatnie to wyjebane :D

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...