Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanko

pat32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak wkjelic ammo boxy do energineera i medic kit 2 bo jak podmieniam przez ArtMoney to wylacza mi gre ??

Prosze o odpowiedz

d8e6b3e84562e55f.jpg
Opublikowano

jak podmienialem w art money DA02 na DA01 to sie WR wyłaczał nie wiem o co chodzi a gdzies widzielm screena z m7 :/

d8e6b3e84562e55f.jpg
Opublikowano

Ja też widziałem screeny ze wklejonym medic kitem 2 ammo boxem itp a ja jak próbóje je wkleić to mnie z gry wywala więc mysle że to kwestia programu.

Opublikowano

mam takie pytanko !! sry że nie na temat !! ale czy ktos umi wkleić M60 lub M249 ?? jak TAK to prosze o kontakt gg 7455185

Opublikowano
mam takie pytanko !! sry że nie na temat !! ale czy ktos umi wkleić M60 lub M249 ?? jak TAK to prosze o kontakt gg 7455185

Ale wy to nie myslicie. W tym dziale siedzi około 50osób. I chyba wszyscy oprócz tych którzy to potrafią chcą o wklejenie bronie na ich postać. Dlatego masz 2 % szansyże ktoś ci wklei broń na 5 slot. I na dodatek 10 postów.

k2networkiv2.png
Specjalista
Opublikowano

Prokiller ma racje za takie posty powinien być warn na 60% odrazu .

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...