Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimbusiary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też Was to wkurza? Np.

- Cześć ;* No ja jestem taka gruba ;((

- Nie jesteś gruba, jesteś piękna! :)

Normalnie się wkurzyć można. Ciągle kurde tylko na fb wrzucają zdjęcia, naukę jak i nauczycieli mają szczerze w dupie i są nienagadane wiecznie, śmiechy słychać kurde z drugiego krańca polski to normalnie jest no.. nienormalne :D Wrzucają na facebooka szczerze nawet pryszczate "mordy" co 2-gą wiadomość na facebooku. Co Wy o tym sądzicie? Mnie to denerwuje, powinny się przykładać a nie wychowawca mówi, że w klasie dziewczyny są gorsze od chłopaków :D

Opublikowano

Nie da się ;/ Na każdej przerwie, na lekcji, na dworze, wszędzie tak jest :( Wkurza mnie takie zachowanie, bo kurde moda.. A i jeszcze dodam spóźnianie się z wymówkami np. 2 dziewczyny były u pielęgniarki (codziennie praktycznie) i kurde takie biedne.. Albo ja mam W-F na 8:00, dziewczyny na 9:50 - a i tak przychodzą spóźnione, albo na nast. lekcji albo w ogóle. Ostatnio było tak, że chodziły w czasie lekcji po lesie..

@UP: Z tym gruba to przykład rozmowy. Ale beka by była jak by była taka odpowiedź :)

Opublikowano

Nie da się ;/ Na każdej przerwie, na lekcji, na dworze, wszędzie tak jest :( Wkurza mnie takie zachowanie, bo kurde moda.. A i jeszcze dodam spóźnianie się z wymówkami np. 2 dziewczyny były u pielęgniarki (codziennie praktycznie) i kurde takie biedne.. Albo ja mam W-F na 8:00, dziewczyny na 9:50 - a i tak przychodzą spóźnione, albo na nast. lekcji albo w ogóle. Ostatnio było tak, że chodziły w czasie lekcji po lesie..

@UP: Z tym gruba to przykład rozmowy. Ale beka by była jak by była taka odpowiedź :)

A co ci do tego kiedy kiedy one przychodzą do szkoły i jakie lekcje opuszczają? To ich sprawa co robią ze swoim życiem. Nie zwracaj na nie uwagi i to tyle. Sam mam kilka takich dziewczyn w klasie i owszem, jest to denerwujące, ale da się przyzwyczaić ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Po chuj zakładać piąty temat o tym samym w przeciągu tygodnia?

Jest coś takiego jak wyszukiwarka i tam się patrzy, czy istnieje już taki temat, żeby nie tworzyć zbędnych.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Mnie to wkurza, że jak dziewczyna jest gruba to nie zamierza nic z tym zrobić, a jak facet jest chudy to chce najczęściej to zmienić i zapitala na siłownię.

Opublikowano

Pierdol to i ignoruj, tak jak ja to robie. Trudne? Nie. Nie mozesz sie poprostu pogodzic z tym ze one moga a ty nie. Miej poprostu wyjebane i swiadomosc ze ona w zyciu praktycznie nic nie osiagna a ty masz otwarta droge ^^

61093c6efb.png

Opublikowano

Grubość to styl życia, tego nie ogarniesz.

Mnie to nie denerwuje bo nie korzystam z FB (plus dla mnie), do gimnazjum nie chodzę i mam kilku znajomych z gimnazjum.

Opublikowano

jak ci na niej nie zależy to zrób tak:

ona-cześć ale przytyłam / gruba jestem

ty-huj mnie to boli

działa nigdy tego nie powie

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Hhahah uwierz, że tak...

U mnie w szkole jest dużo <33 ładnych dziewczyn ;D i ciągle mówią : Ale ja gruba, brzydka i itd.

A same dobrze wiedzą, że są ładne. Po prostu czekają aż im ktoś to powie ;D

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Grubość to styl życia, tego nie ogarniesz.

Mnie to nie denerwuje bo nie korzystam z FB (plus dla mnie), do gimnazjum nie chodzę i mam kilku znajomych z gimnazjum.

Masz fajnie, zazdroszczę ;/

Po prostu wkurwiające jest to, że one ciągle to samo kurde, że jakaś z jakąś rozmawiają i to samo: Ale ja jestem gruba, brzydka. A tamta opowiada: jesteś piękna itp itp... Może opiszę klasę (dziewczyny): Pratycznie z 16 do nauki przykłada się 2 / 3. Reszta "Ale ja jestem gruba" i inne teksty, gram sobie na telefonie i na wymioty się mi to zbiera, od kilku lat ta sama gadka + jeszcze jakiś pisk + 20 osobowa grupa. Masakra. Jeszcze dodać stosunek do szkoły, nauczycieli: Ciągle gadają, żują gumy, spóźniają się, naruszają godność nauczyciela wmawiając, że źle uczy, a ma laureatów liceum i gimnazjum i ponad 25 lat staż w danej dziedzinie.. Po prostu się pytam czy Was też to wkurwia, co sądzicie o tym, myślicie, jak sobie radzić (wiem, ignorować, chociaż ja to słyszę) Żeby nie było nieporozumień jestem chłopakiem :P A i jeśli było to sorka, ale tutaj wszystko się powtarza, polecam zajrzeć do działu Minecraft, tam to dopiero double temat na double :)

Opublikowano

U nas w szkole gimbusiary nabijają się z spoko matematyka , ktoś napisał coś na ławce a on mówi że to debil i tępa sztuka a te sie przez dwa tygodnie nabijają z niego . Albo porównują najchudzszą koleżanke w klasie do największej dziewczyny w szkole ( mam na myśli kilogramy) i sie też nabijają .

Opublikowano

jak piszę że jest gruba to jej odpisz to się kurwa odchudzaj ale pewnie jakiś szkielet

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...