Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ulepszanie Last Chaos Odisey

grandmasterg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc ludzie na czacie mówią mi abym na moim cieniu zrobił broń +18 lecz podczas ulepszania na +12 mi zniszczyło.

Czy jest jakiś sposób, aby nie niszczyło przedmiotów ??? Poleci plus za pierwszą "celną" odpowiedź :)

Opublikowano

No więc ludzie na czacie mówią mi abym na moim cieniu zrobił broń +18 lecz podczas ulepszania na +12 mi zniszczyło.

Czy jest jakiś sposób, aby nie niszczyło przedmiotów ??? Poleci plus za pierwszą "celną" odpowiedź :)

Jeżeli jest to serwer, na którym są normalne raty ulepszania to nie ma żadnego sposobu, który zagwarantuje Ci 100% szansy na upgrade. Chodzą różne mity, ludzie w nie wierzą, a jak komuś się uda to już w ogóle szał. ;) Uwierz mi, że musisz po prostu mieć szczęście.

Opublikowano

Jeżeli jest to serwer, na którym są normalne raty ulepszania to nie ma żadnego sposobu, który zagwarantuje Ci 100% szansy na upgrade. Chodzą różne mity, ludzie w nie wierzą, a jak komuś się uda to już w ogóle szał. ;) Uwierz mi, że musisz po prostu mieć szczęście.

mi np przewaznie pali na +5 xD

ja tam mam swoje sposoby np bieganie po miescie czasem sie uda przewaznie sie spali ale polecam wierzyc w jakis sposob na ulepszanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...