Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Resp broni snajperskich

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Była masa takich tematów, ale ze względu, że ten loot cały czas zmieniają, mam do Was pytanie.

Wiecie może gdzie jest 100% szansa, że znajdę broń snajperską?

Wczoraj z kumplem byłem na lotnisku, lataliśmy po serwerach jak szaleni. Z 10-15 serwerów, obeszliśmy całe lotnisko wzdłuż i wszerz.

Oczywiście nie obeszło się bez ESP ;) Najwięcej było skrzynek(nawet po 4-5 na jednym serwerze), lecz z żadnej z nich nie uzyskaliśmy tego czego szukaliśmy, czyli broni snajperskiej. Było dużo plecaków oraz m16, m4. Niestety broni snajperskiej ani jednej.

Byłem jeszcze w Delta Peak z 5-7 serwerów. Żadnego Blasera itd, za to mnóstwo dodatków.

Camp Splinter? Ostatnio to jest kompletne ZERO. Sama kupa ładnie mówiąc.

W Campos ostatnio mój kolega znalazł SVD. Fakt, respią się tam czasem Blasery w budynku PvP, ale to trzeba mieć farta, a w Campos gramy codziennie.

Dawno nie byłem w Norad, jakoś półtora tygodnia. Wątpię, że coś tam znajdę, ale może się poprawiło.

Wdzięczny byłbym jakby mi ktoś podał dobre miejsce gdzie mogę znaleźć tą cholerną broń snajperską.

@Edit Zapomniałem dodać, że byłem 3 dni temu w stacji metrologicznej i w skrzynce znalazłem Mausera z 5 nabojami, ale za nim go znalazłem, przeszukałem mnóstwo serwerów >.<

Opublikowano

Camp splinter :) to nie jest gówno nadal tam się respią itemki i skrzynie...

W Noradzie nie wiem, napewno tam dropi Vintorez ale nie wiadomo jak często

Camp splinter nadal, pójdz->przeskocz kikla serwerów(zanim będziesz logał to idze do tego lasu co na mapie jest pod camp splinter, i wtedy cię nie przerzuci na drugą strone) i zobacz co masz

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Camp Splinter - VSS Vintorez

Campoos - 4 x Blaser ;)

No to naprawdę fart, ja gram codziennie w Campos z cała kompanią i Blaser od czasu do czasu się zdarzy.

Opublikowano

Szukaj dookoła budynku pvp i w nim(głównie 1 piętro), ja np blasera znalazłem raz na fotelu obok śmietnika pod budynkiem ;)

Opublikowano

Szukaj dookoła budynku pvp i w nim(głównie 1 piętro), ja np blasera znalazłem raz na fotelu obok śmietnika pod budynkiem ;)

Mam esp więc nie problem z lokalizacją, tu chodzi o szczęście :/

Opublikowano

Powiem Ci tak raz widziałem snajpe w camp splinter w namiocie i zanim doszedłem to już jej nie było;]nie wiem co ile te itemy znikają co ile się respią ale podejrzewam że ok 1h.Ja polecam dalej lotnisko tam znajdywałem najwięcej Blaserow a reszty nie widziałem na oczy:)

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Polecam tradycyjne miejscówki takie jak Campos lub Camp Splinter. Też mam strasznego pecha do tych cholernych snajp dlatego chyba najlepszym sposobem jest ukraść komuś, bo nie raz się zdarza, że ktoś miał od nas większe szczęście i znalazł taką snajperkę i wystarczy znaleźć takiego delikwenta :)

Opublikowano

Nie wiem czy jest to z tym związane, ale znalazlem w Echo's dwie snajpy i zdażyło mi się to tylko dwa razy z rzędu, gdy spędziłem już trochę czasu chodząc po tym serwie. Gdy zacząłem tam dropić to znajdowałem tylko saigi i kusze.

Opublikowano

polecam ci clerview znajduje tam caly czas svd i blasery dokladnie jak sie wchodzi od storny jeziora na spawnie idzie sie do miasta i obok staci bęzynowej jest taki domek to w nim w garazu na kartonach lub w 2 pomieszczeniu na biórku

Opublikowano

Ja w Shutte Farm znalazłem Blasera i max ammo.

Za schodami.

Ale jestem często tam ( nawet bardzo ) i tylko raz widziałem, a mam esp

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Ja bylem ostatnio w campos, clearview, camp splinter, noradzie, stacji meteorologicznej, Delta peak, Echo's i na lotnisku. Chociaż przelogowywalem sie po kilkanaście razy nie znalazlem żadnej snajpy..

Opublikowano

Specialnie kilkanaście razy logałem się na campos z ESP i żadnej snajpy nie znalazłem.

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Kiedys szukalo sie broni snajperskich dniami i nocami teraz logujesz sie do norad i w 5-10min masz sniperke.

@down

To byl troll temat do zobaczenia co ludzie napisz. Nie jestem nowy w warz (gram juz ponad rok) w dodatku kiedys bylem kidem tego dzialu xD

Opublikowano

Kiedys szukalo sie broni snajperskich dniami i nocami teraz logujesz sie do norad i w 5-10min masz sniperke.

Podobno jesteś nowy w war z . Przynajmniej nie wprowadzaj ludzi w błąd . Znajdź snajpe w 5-10min a dam ci wszystko co będziesz chciał :) .

Opublikowano

Dobrze poszukaj w AirPorcie (ostatnio koledze sie zrespił Bleser i m107 oddał mi m107 bo nie miał miejsca xD)

W Stacji Meteorolgicznej poskacz po serverach i otwieraj skrzynki...Troche czasu to zajmuje ale jest dobry efekt

Opublikowano

Dobrze poszukaj w AirPorcie (ostatnio koledze sie zrespił Bleser i m107 oddał mi m107 bo nie miał miejsca xD)

W Stacji Meteorolgicznej poskacz po serverach i otwieraj skrzynki...Troche czasu to zajmuje ale jest dobry efekt

Ostatnio, czyli kiedy ?

Opublikowano

No dobra Panowie, czy po patchu coś się zmieniło? Ja na razie byłem w Norad i ładnie mówiąc sama KUPA. Na 10 serwerów były 2 skrzynki, z których wyleciało G36C i Uzi.

Znaleźliście jakąś snajpe ?

Opublikowano

No dobra Panowie, czy po patchu coś się zmieniło? Ja na razie byłem w Norad i ładnie mówiąc sama KUPA. Na 10 serwerów były 2 skrzynki, z których wyleciało G36C i Uzi.

Znaleźliście jakąś snajpe ?

Nie , nic się nie zmieniło(chyba że na gorszę) byłem w norad i lotnisku (z 14serwerów) znalazłem bizona i P90

jeżeli chodzi o snajpę to na lotnisku w namiotach M107 leżało :D

a tak same latarki ...

Opublikowano

Nie , nic się nie zmieniło(chyba że na gorszę) byłem w norad i lotnisku (z 14serwerów) znalazłem bizona i P90

jeżeli chodzi o snajpę to na lotnisku w namiotach M107 leżało :D

a tak same latarki ...

Jedna snajpa to i tak cud. Przed patchem 20-30 serwerów i na lotnisku żadnej snajpy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...