Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zegarek i czas trwania potek.

Danio55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem, ponieważ chce zrobic automatyczną maszynkę do potek, podkreślam automatyczną, że nie trzeba zabierac, potek ze statywu, klikac żeby się robiły.

I mój problem polega na tym że, potrzebuje czasu ile robi się każda z danych potek( chociaż wydaje mi się że czas jest podobny)

-siła dłuższa rzucana

-natychmiastowa regeneracja II rzucana

-odpooronśc na ogień dłuższa, rzucana

-szybkośc, dłuższa, rzucana.

Oraz większy problem zegarek który trwałby trochę więcej niż czas tworzenia się danej potki np. siła robi się 30 sek, to zegarek 32sek.

I nie chodzi mi tu o zegarek z samych ripiterów bo taki to też potrafię zrobic:P tylko chodzi mi o jakiś inny, który będzie zajmował mniej miejsca i będzie działał poprawnie.

Opublikowano

Fragment mcwiki:

Statywy alcheniczne

* Podawanie butelek i odczynników odbywa się podobnie jak przy piecu. Inaczej jest przy próbie zabrania mikstur przy pomocy leja, jeśli ustawimy go pod statywem, zabierze butelki zanim statyw zacznie działać. Warzenie trwa zawsze 20 sekund, więc przy użyciu obwodów z czerwonego kamienia można wyłączyć dolny lej na ten czas.

Albo plugin albo duzo repeterow albo dedektor swiatla dziennego. Innego wyjscia nie ma

Opublikowano

Czyli ze kazda potka robi sie 20 sek.? Kurdee z tym zegarem troche lipa,bo nie widzi mi sie robic robic zegarek ze stack czy ilus tam ripiterow. :/ niech ktos podsunie pomysl na taki zegar.

Opublikowano

Ciezko bedzie zrobic inny zegarek poniewaz sygnal przy takiej maszynie musi byc na 3-4 reapetery inaczej nie bedzie dzialac.

Opublikowano

Przecież jak długo trwa sygnał można łatwo ustawic, podeślijcie jakiś projekt, lub pomysł to coś wymyśle. Jak zrobie to wrzuce tuta na forum :D

I mam jeszcze taki problem, bo gdy na singlu robię zegary to zrobią parę okrążeń i wszytki się rozsypuje,( itemy normalnie wypadają na ziemie ;/) , na multi mogę normalnie robic, niewiecie co może byc przyczyną ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...