Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EveleneMT2 [Hamachi]

NieUgryze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to sie robi zalosne

@EDIT

wpadne o 19 moze wlacza haha

Opublikowano

robimy ciagle. Wiemy, ze fail lecz sie spieszymy i nic nie wychodzi. Dajcie nam parę minut..

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Co takiego dopracować? Jedną tabelkę? Gdy nagle resetujecie serwer i włączacie go,a za chwile znowu off. ;>

Trzeba było nie robić prezentacji i zrobić dopiero wtedy kiedy będzie wiadomo że obejdzie się bez żadnych niedociągnięć. :>

//Reklama OFF.

Opublikowano

No i nie mam co napisać .

Serwer jak serwer kolejny na terenzo. z mała edycją expa itd. ...

A co do autora ,NieUgryze " jego prace nie wykazują się profesjonalizmem ,

Serwer powinien być wyróżniony nowymi mapami oraz dungeonami lub ich brakiem ,

Tutaj mi brakuje nowości .

Serwer bardzo monotonny .

Sumując powyższe argumenty nie popieram tezy moich przedmówców ,że : ,,warto grać '' itd.

Dzięki ;]

Opublikowano

Na hamachi liczy się zabawa. Nie pracuje nad nimi dniami i nocami. Po prostu zrobiliśmy cos innego, a ten twój vertuis był też słaby i nie komentuj tak jak sam dużo nie potrafisz, aczkolwiek nad dedykiem pracuję więcej wiec nie wiesz co piszesz, a up

Old school to najlepsza zabawa.

Opublikowano

Najgorsze jest to.. że stworzy serwer na gotowych plikach, jest ich tam 3 w teamie i nie potrafią sobie z tabelką mob_proto poradzić -.-

Nawet się nie oddzywają, gdzie na serwerach dedykowanych przy kilkuset graczach admini potrafią coś powiedzieć, a tutaj milczą.

//Reklama OFF.

Opublikowano

no i tu sie mylisz bo vertuis byl dopracowany ;) (przynajmniej mial wlasne mapy itd) :)

Opublikowano

Nie będę się z wami kłócił, aczkolwiek to nie jest problem z jakąś tabelką.

Po prostu logowanie naprawiamy...

Opublikowano

mimo wszystko server fajny jak pod pvp i mila administracja czego zadko sie spotyka :)

Opublikowano

Dodano

*Drop Stalek z metków

*Spawn metków w m1

*500kk od Kapitana

*Teraz mamy po 25 sztuk rosy

*Polepszenie dropu z metków

Ile można mówić, że serwer OldSchool. Tylko co zostało to Fryzury nowe, Kostiumy i Mounty

-,-

ps. Trochę nie wiecie o Vertuis, sponsor jego który od niego odszedł trochę mi opowiadał.

OldSchool

Opublikowano

Dodano

*Drop Stalek z metków

*Spawn metków w m1

*500kk od Kapitana

*Teraz mamy po 25 sztuk rosy

*Polepszenie dropu z metków

Ile można mówić, że serwer OldSchool. Tylko co zostało to Fryzury nowe, Kostiumy i Mounty

-,-

ps. Trochę nie wiecie o Vertuis, sponsor jego który od niego odszedł trochę mi opowiadał.

OldSchool

Nie wiem kto wg. Przywolal nazwe mojego bylego serwera , nie wiecie co zaszlo za klawiatura adminow i nie prowadzcie tutaj dyskusji bo istnieje juz od tego dzial .

Co do tematu dlaczego dozo nie dziala na odleglosc ?

Dodaj np. Do pierscienia ,bo u dozorcy sie nie da .

Opublikowano

Nie wiem kto wg. Przywolal nazwe mojego bylego serwera , nie wiecie co zaszlo za klawiatura adminow i nie prowadzcie tutaj dyskusji bo istnieje juz od tego dzial .

Co do tematu dlaczego dozo nie dziala na odleglosc ?

Dodaj np. Do pierscienia ,bo u dozorcy sie nie da .

Smiałem się z tego, Hahaha! Takie bajeczki to se opowiadaj rodzicom i kolegom z przedszkola.

Koniec Spamu. To jest Temat tego serwera. Jeżeli chcesz dalej pisać to PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...