Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymyśl fabułę do COD 10 !

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 Lipca - 2501 USA - Waszyngton

Dziś nastąpił dzień zagłady. Świat opanowali kosmici, przez wielki portal w kosmosie leci wielka flota nieznanych obcych ras. Posiadają oni dziesięciokrotnie lepszą technologie i ich poszycie jest nie do przebicia! W Stanach Zjednoczonych szkolone są specjalne jednostki do walki z obcymi istotami, lecz nawet to nie starczy by im dorównać. Przez długie lata ludzie dopracowywali swój arsenał, aby zapobiec takiej sytuacji. W Waszyngtonie ogłoszono natychmiastowe przesiedlenie na księżyc. Tam ludzie udoskonali swój plan. Zaczęto obmyślać plany budowy specjalnych kombinezonów,które dawały ludziom specjalne zdolności. Po wielu badaniach okazało się że, aby zamknąć portal należy najpierw zebrać najcenniejsze surowce z każdej planety Układu Słonecznego i umieścić je w Głównym Rdzeniu Bazy przeciwnika co spowoduje spięcie a tym samym zamknięcie portalu.

To Ty decydujesz o tym co będzie dalej!

jp8p35.png
Opublikowano

Iwano Kosanowicz powiadał, że mam jeszcze szansę uciec z piekiełka. Szlag jego głowie, że dowiedziałem się dopiero w drodze do największej rafinerii ropy na świecie. Chcąc, nie chcąc wkurwianie Iwana nic nie da, a wręcz może wcześniej z tego wyjadę. Dzień 11, jedenasty po obaleniu koreańskich sił. Przykre jest patrzeć na wdowy i bezbronne dzieci na przymus, na wroga naszego szkolone. Oj, Jezusie... Gdzie ten pokój na świecie? Gdzie ta miłość bliźnich? Ohh... chwila..., jesteśmy na miejscu! Wypierdalaj, nas pospieszali, wypierdalaj i walcz! Jednak walczyć w obronie czego? Narodu czy prywatnych interesów cara? Zjednoczona siłą Ameryka z Rosją daje niewiele więcej, aniżeli rozłąką by i osobne były. Car głupi, burak i żebrak narodu. Konsulowie Amerykański to krwiopijcy, ssący krew z ran Duchów, w tym także i mnie. Duchy, cóż za głupia nazwa dla plutonu, który niczym rozwydrzony bachor, bawiący się wielkimi petardami zostawiał po sobie ślady w hektolitrach... krwi. Czy odpowiednie jest to, że szkolenie, któremu nas poddają, przypodoba nas bardziej do zwierząt, aniżeli do ludzi? Pierdolone służby GSK, ostatnią rewizję w domu mojej żony przeprowadziły dokładnie na przeddzień, zdobycia Korei. GSK nie zna litości, Generalne Służby Kontroli to nie ludzie, a diabły. Cała ta historia o walce z wrogiem, pokazywanie go w nieodpowiednim świetle sprawiła, że nie wiemy z kim walczymy. Czas z tym skończyć. Czas nawrócić krainę w której się urodziłem, żałuję, że Nostradamus to była tylko przepowiednia... Teraz sami go stworzymy. Duchy szykujcie się! Dzisiaj jest ten dzień...

Moskwa, 2087

Jonatan R.R.A

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...