Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyslusja] PS4 czy Xbox720 (next)

MCTOMOJAPASJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytaj wróżki, odpowie Ci konkretnie jakie podzespoły będą miały konsole etc...

Za wcześnie na takie pytania skoro obie konsole nie ujrzały jeszcze światła dziennego... Sony za wiele nie pokazało a MS jeszcze nic oficjalnie nie ujawnił

Na tą chwilę w ciemno +1 dla PS4 za Gaikai

Trzeba czekać na targi E3, wtedy obaj producenci powinni w końcu już wszystko pokazać

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Wg mnie nic, to nie są już czasy świetności konsol.

Konsola z lepszymi podzespołami niż pc będzie droga. Drogiego nikt nie kupi więc gry na PC będą wyglądać lepiej niż na next genach.

Opublikowano

po wczorajszych newsów i nowościach o nowym xboxie XboxOne <--- tak będzie się nazywał, znaczy nazywa się już

jaką konsole ??

po newsach od xboxa będę kupował xboxaOne

a jak się ukaże PS4 to będzie coś ciekawe

newsy w xboxie One: Skype "nareszcie", 8gb ramu, wykrywanie głosu

i inne rzeczy

premiera albo pod koniec roku lub w następnym

xih3gEBG.png

Opublikowano

Wczoraj była konferencja Microsoft'u na temat nowego xboxa (One) to co oni zaprezentowali to bardziej pomocnik dla leni co nie chce im się używać pilota, można tam głosem przełączać między TV, grami, muzyką, IE itp. Zapowiada się w sumie ciekawie ale jak dla mnie za mało o samej konsoli i grach powiedzieli. Zawsze byłem (i jestem) fanem Microsoftu, xBoxów, aktualnie mam 360 i działa już długo i się nie psuje, a jeśli miałbym wybierać między XBOX'em One a PS4 (czy tam PS Orbis) to jeszcze nie mam zdania, czekam na informacje od Sony na temat Play Station.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...