Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

qwert311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc do rzeczy. Postanowiłem znowu pograć w metka, ściagam, instaluje wszystko jak zawsze. Odpalam, wchodze do gry no i wywala mnie co jakies 3 minuty;/ nie mam pojęcia o co chodzi bo zawsze śmigało normalnie;/ net też nie może być powodem, bo mam 20 mb. Może macie jakieś pomysły z góry dzieki.

Opublikowano

wylacz nie potrzebne procesy ktore lacza sie z internetem, ostatnio tez sa ataki DDoS na serwery PL i moze to byc tez tego wina.

Opublikowano

Procesy wszystkie niepotrzebne powyłączane, a czy ataki ddos nie powinny wywalać też innych graczy? Bo stoje w mieście, sklepy stoją, mnie wywala, loguje się a sklepy dalej stoja...

Opublikowano

No własnie nie wydaje mi się, że problemy bo kicka mnie a wszystkie sklepiki itp. stoją dalej jak zaloguję się jeszcze raz;/ dwaj kumple ktorzy też grają nic nie odczuwają... Próbowałem już na kronosie i na feniksie i mnie wywala na obydwu. Jakiś tydzień temu grałem na privie i wszystko było wporządku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...