Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobic By Było Widac Staty Broni +90,95Lv?

xxxppwxxx1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Statów, tych broni nie da się zobaczyć nawet na chinolu, mają DMG wysokie ale po prostu niemożliwe jest zobaczenie ich.Pozdrawiam.

Opublikowano

Da się zmienić trzeba po prostu w Launcherze metin 2 rozpakować plik Locale_pl i po rozpakowaniu zmienić dane w pliku item_proto tylko niestety nie wiem jakim programem to otworzyć próbowałem wgrać to do MSQL ale nie chce otworzyć się

Opublikowano

poprostu ta bron jest niedorobiona Ymir jak robił pliki wydał je do konca nie zrobione jest wiele map o których my nie wiemy jednak ymir nie dal tam moobkow ITP bo mu nie wyszła tylko w tych co mu wyszly je dał

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Jak by byłu nie dorobione to by nie wsadzał plików w metku bo jaki to by był sens wsadzać coś co się nie używa po prostu metin jesz jeszcze tak jakby wersja beta bo zawsze coś nowego będą dodawać żeby było widać obrażenia jakie zadaje broń trzeba odpowiednie pliki pozmieniać w cliencie bo co z tego jak w MSQL zmienisz i dodasz te bronie jak na Cliencie ich nie ma min. trzeba pliki w locale_pl edytować i wszystko będzie hulać

Opublikowano

pobierz metka od chinoli metin2.co.kr niech go ci sie pathuje i podmieniaj pliki

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Kurde, dzisiaj US'a spathowanego wywaliłem a tam na pewno jest to wszystko ;@ dzisiaj ściagam jeszcze raz, tylko powiedzcie jakie DOKLADNIE pliki temu odpowiadaja ^^

Opublikowano

Kodexior masz racje ;] próbowałem praktycznie wszystkich launcherów ;/ a metin2 sega czy jakos tak ? tam podobno są normalnie na servie bronie. to by pomogło?

PS. kto umie wyodrebniać te item_proto z metków ? proszę o pomoc ( daje + i 5 ;p )...

60811047.jpg :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...