Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kar##han

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuwanie pasków to ~348 linijka, i wszystko co w <style type="text/css"> sie mieści jest do wyjebania. Potem powinno być białe tło. Easy.

Nie zadziała ;) Wydymią jak już będziesz miał wszystkie w pełni działające filtry daj tu :D chętnie poczytam co tam jest

Opublikowano

Usuwanie pasków to ~348 linijka, i wszystko co w <style type="text/css"> sie mieści jest do wyjebania. Potem powinno być białe tło. Easy.

@Edit nudzi mi sie macie tut dla chrome.

1. F12.

2. Szukaj <body>.

3. W body szukaj <style type"text/css">.

4. Kliknij na to, i nacisnij klawisz Delete na klawiaturze. Filtr to to nie jest, ale paski tymczasowo się usuwa.

Taak, Paski. Ale co potem? Białe tło? xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

Kurwa, wy tutaj gadacie o wirusach, a nic na niej nie ma (Endymion wam tłumaczy, a wy kurwa dalej o wirusach i o jakiejś drukarce). I tak karaczan dawno spadł z rowerka, już zaczyna się robić chujowy. Polecam 4chan, lepszy ;_;

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przepraszam, że odświeżam stary temat lecz nie będę zakładał nowego..

Jak wejde na http://karachan.org/b/ to jakieś normalne to jest. Kiedyś jak wchodziłem to był wykrzyknik i trzeba było kliknąć w kropkę i potem te paski.. jak znowu wejść w ten wykrzyknik i te paski? ;f

3t6EGVz.png

Opublikowano

Nie wiem najlepiej sam się przekonaj, jak ja wbiłem to mi się jakiś wirus pobrał ale odrazu mi go 3 antywirusy wykryły :D

Masz jednocześnie 3 antywirusy? xD

Opublikowano

Nie wiem najlepiej sam się przekonaj, jak ja wbiłem to mi się jakiś wirus pobrał ale odrazu mi go 3 antywirusy wykryły :D

Jak ty masz tyle antywirusów to się dziwie czemu Ci jeszcze kompa nie wysadziło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...