Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Liberatory na x-2

kb0101110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście, ale na PL3 na każdej mapie: 1-2, 2-2, 3-2 lata chyba z 30 liberatorów na niewidce. To trochę dziwne, bo nie strzelają do alienów, ani nie zbierają skrzynek. Po prostu kręcą się w kółko bez celu! Co o tym sądzicie? Bo nie ukrywam, że to trochę dziwne.

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście, ale na PL3 na każdej mapie: 1-2, 2-2, 3-2 lata chyba z 30 liberatorów na niewidce. To trochę dziwne, bo nie strzelają do alienów, ani nie zbierają skrzynek. Po prostu kręcą się w kółko bez celu! Co o tym sądzicie? Bo nie ukrywam, że to trochę dziwne.

BP puszcza boty xD

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Ktośtam z niemieckiego forum robił pushbota pixelowego, pewnie to to.

Opublikowano

Bot który robi dużo kont. Np. do nabijania sobie graczy z premium.

Push bot nie służy do nabijania sobie graczy z premium ( chyba )

Służy on do robienia dużej ilości fake'owych kont które lecą na dane koordynaty i jakiś koleś ubijając je nabija sobie w piekielnym tempie rangę.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

nie prawda sprawdź dokładnie

na 2-2 latało ich dziś multum, nie wiem jak jest teraz... czasem wylatywały też na 2-3 i 2-4, ale już nie w takich ilościach jak na 2-2

Opublikowano

liberatory które ubiłeś postanowiły się zemścić i cie nawiedzają :D

@Edit miszczu zeby dac ostrzeżenie trzeba wytłumaczyć za co :D

nigdzie nie napisałem, że ubijałem te liberatory...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...