Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5][Zielona Masakra][White-List][Survival][Hard]

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ts'a nigdy się nie bawiłem nie znam się za bardzo na tym ;)

Opublikowano

Ja mam kanał w jednej sieci mogę ci go użyczyć jeśli chcesz.

Graihia serwer covall brał sobie itemki z gm.

1 min :) daj już IP

Opublikowano

Ja mam kanał w jednej sieci mogę ci go użyczyć jeśli chcesz.

Ja się w ts'a nie bawię ;D jednak jeśli chesz możesz założyc i udostępnie ip ;) Serwer zaraz startuję równo o 19:00 Podam ip na 1 Stronie tematu :D

Opublikowano
Nick: Jakee19

Wiesz że grief jest nie dozwolony: Tak
Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!):Mam 14 lat i jestem z Zielonej Góry. Lubię rysować i projektować jakieś budowle.

Pomogłem ?
Zostaw
+ ;) Pozdrawiam !

Opublikowano
Nick: artur9010

Wiesz że grief jest nie dozwolony: Wiem
Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Gram dosyc dlugo w mc , mialem okolo 4 serwerow ( 24/7 ) , mialem siec serwerow , moge wam mojego ts3 odstapic ;)
Tka chcialbys ts3 ( caly gotowy , dorobil bym wam jakis kanal )
Opublikowano

Nick: artur9010

Wiesz że grief jest nie dozwolony: Wiem
Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Gram dosyc dlugo w mc , mialem okolo 4 serwerow ( 24/7 ) , mialem siec serwerow , moge wam mojego ts3 odstapic ;)
Tka chcialbys ts3 ( caly gotowy , dorobil bym wam jakis kanal )

Dodany! ;) Ts'a Mamy już ;)

Opublikowano
Nick: Nolciu

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!):Mam 15 lat, w Minecraft'a gram od początku Alphy. Nie kradnę, nie niszczę, jestem spokojny.

Opublikowano

Nick: Nolciu

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!):Mam 15 lat, w Minecraft'a gram od początku Alphy. Nie kradnę, nie niszczę, jestem spokojny.

Jutro zostaniesz dodany! ;)

Opublikowano

Nick: Asik

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!: mam ochotę pograć gdzieś na servie typu kwadratowa ^^

Opublikowano

Ja może bym się skusił lecz serwery (prywatne) typu km to dno, zakłada się taki serwer po to aby pograć z kimś innym to samo można zrobić na serwerach FreeBuild...

Opublikowano

Nick:MrgSeta

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Nazywam się Tomasz Grzybowski. Mam 17 lat i uczęszczam do I klasy szkoły średniej. Jestem wysokim, dobrze zbudowanym mężczyzną. Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy.Bardzo lubię grać w minecrafta.

2.png

Opublikowano

Ja może bym się skusił lecz serwery (prywatne) typu km to dno, zakłada się taki serwer po to aby pograć z kimś innym to samo można zrobić na serwerach FreeBuild...

Nie podoba się to nie musisz grać ;)

@up Dodany! ;)

Opublikowano

Nie podoba się to nie musisz grać ;)

@up Zaraz zostaniesz dodany! ;) (15-20 Minut)

Nie powiedziałem że mi się nie podoba, napisałem tylko a raczej stwierdziłem że wydawanie kasy w błoto jest nie potrzebne jak już tak bardzo na multi z kimść chcesz pograć to z kolegami na craftserv można kupić za 20zł serwer i koniec..

Opublikowano

Nick:Snager

Wiesz że grief jest nie dozwolony: Oczywicie

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Ponieważ mnie znasz mnie i lubisz :D

Włącz serwa i dodaj tylko zaufane osoby :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...