Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5][Zielona Masakra][White-List][Survival][Hard]

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zostaje zamknięty.

Powód: Ciągły grief ze strony graczy.

Opublikowano
Nick:KociaKula

Wiesz że grief jest nie dozwolony:tak

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!):poniewaz lubie serwery km i lubie budowac

Opublikowano

Nick:KociaKula
Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!):poniewaz lubie serwery km i lubie budowac

Jako iż cię znam i wiem że jesteś dobrym graczem. Dodany! ;)

Opublikowano
Nick: Luriix

Wiesz że grief jest nie dozwolony: Tak

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): hmm, mam 13lat. W minecraft gram od pełnej wersji, ogarniam, i chciałbym pograć ;)
Opublikowano

Nick: Luriix
Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): hmm, mam 13lat. W minecraft gram od pełnej wersji, ogarniam, i chciałbym pograć ;)

Trochę mało.. ale zobaczymy ;) Dodany! ;)

Opublikowano
Nick: RafiMine

Wiesz że grief jest nie dozwolony: Wiem, nienawidzę grieferów dlatego sam nie griefuje :)

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Rocznikowo mam 15 lat, gram w Minecrafta od wersji 1.3.1, jestem miłym i spokojnym człowiekiem, jestem ogarnięty, nie przezywam innych ludzi, lubię grać na serwerach typu KM dlatego chcę się dostać :)

I love AutoIt3 ;3

Opublikowano
Nick: MrNicePig

Wiesz że grief jest nie dozwolony: Tak, nie będe używał wspomagaczy :)

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Gdyż uwielbiam minecrafta i serwery typu Kwadratowa Masakra Miłuje mnie w minecrafcie to, że jest takie coś jak czysty survival dlatego właśnie uwielbiam Kwadratowe Masakry :_

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Jak Dodać Mody do MineCraft ?

Następny TuT niedługo =]

Zapraszam do zobaczenia moich Poradników ! =]

Opublikowano

Nick: RafiMine
Wiesz że grief jest nie dozwolony: Wiem, nienawidzę grieferów dlatego sam nie griefuje :)
Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Rocznikowo mam 15 lat, gram w Minecrafta od wersji 1.3.1, jestem miłym i spokojnym człowiekiem, jestem ogarnięty, nie przezywam innych ludzi, lubię grać na serwerach typu KM dlatego chcę się dostać :)

Dodany! :-] Zapraszam na start o 19:00

Nick: MrNicePig
Wiesz że grief jest nie dozwolony: Tak, nie będe używał wspomagaczy :)
Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Gdyż uwielbiam minecrafta i serwery typu Kwadratowa Masakra Miłuje mnie w minecrafcie to, że jest takie coś jak czysty survival dlatego właśnie uwielbiam Kwadratowe Masakry :_

Dodany! Zapraszam na start oo 19:00! ;)

Opublikowano

xxx - przepraszam za double myślałem że połączy posty :P

Opublikowano

Nick: Graihia
Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!):
Cześć, mam 15 lat. Od roku gram już w Minecrafta, na serwerach siedze od 1/2 roku. Moje hobby to Minecraft i YouTube, na YouTube jestem od grudnia. Zdobyłem 200 widzów,

jeżeli dodasz mnie na serwer, to myśle że coś nagram. Jestem ogarnięty oraz nie griefuje [(GRIEF=BAN), grief to gówno], nie kradne, nie zabijam za nic, a jak zabije to oddaje itemki oraz jak jest LivesMC, to oddaje diaxa. Jestem miły, możesz się ze mną zaprzyjaźnić, budować itp. Dziękuje za uwage, i zachęcam do dodania mnie na serwer.

Dzięki, Graihia.

// Jeżeli rekrutujesz na strażnika lub moderatora to pisz do mnie.

Opublikowano

Nick: Graihia

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Cześć, mam 15 lat. Od roku gram już w Minecrafta, na serwerach siedze od 1/2 roku. Moje hobby to Minecraft i YouTube, na YouTube jestem od grudnia. Zdobyłem 200 widzów,

jeżeli dodasz mnie na serwer, to myśle że coś nagram. Jestem ogarnięty oraz nie griefuje [(GRIEF=BAN), grief to gówno], nie kradne, nie zabijam za nic, a jak zabije to oddaje itemki oraz jak jest LivesMC, to oddaje diaxa. Jestem miły, możesz się ze mną zaprzyjaźnić, budować itp. Dziękuje za uwage, i zachęcam do dodania mnie na serwer.

Dzięki, Graihia.

// Jeżeli rekrutujesz na strażnika lub moderatora to pisz do mnie.

Dodany! ;) Zapraszam na start o 19:00!

Opublikowano

Nick:Fordzio100

Wiesz że grief jest nie dozwolony: GRIEF JEST DLA SŁABYCH! : D

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): A więc tak...

W Minecraft mam już spore doświadczenie, a szczególnie kocham grać w trybie multiplayer, dla zabawy, przyjemności.

Na pewno nie będę burkiem, zabijącym bez powodu etc.

Nie wiem co napisać xD Ale polecam siebię :D

Mam nadzieje że uda mi się dostać.

Pozdrawiam! YOLO

* DODANE:

Mam 15 lat, interesuję się piłką nożną, geografią oraz historią

Na pewno jak się dostane to dowiecie się ode mnie więcej ^^

Opublikowano

Nick:Fordzio100

Wiesz że grief jest nie dozwolony: GRIEF JEST DLA SŁABYCH! : D

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): A więc tak...

W Minecraft mam już spore doświadczenie, a szczególnie kocham grać w trybie multiplayer, dla zabawy, przyjemności.

Na pewno nie będę burkiem, zabijącym bez powodu etc.

Nie wiem co napisać xD Ale polecam siebię :D

Mam nadzieje że uda mi się dostać.

Pozdrawiam! YOLO

* DODANE:

Mam 15 lat, interesuję się piłką nożną, geografią oraz historią

Na pewno jak się dostane to dowiecie się ode mnie więcej ^^

Dodany! ;) Start za 19 Minut!

Opublikowano
Nick:Snager

Wiesz że grief jest nie dozwolony: Oczywiscie

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!): Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną i kreatywną i przeważnie spokojną. Już nie raz grałem na serwerach tego typu i nikt na mnie nie narzekał. Wolę grać z kilkoma osobami niż samemu. PS mam na imię Sylwek i mam 16 lat.

Opublikowano

Dodany! ;) Zapraszam na start za 14 Minut! Serwer jest już praktycznie gotowy do startu! Tylko ostatnie poprawki! ;)

Opublikowano
Nick:ethr3onis

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!):Bo dlaczego nie ja, mam 16 lat i chce sę poprostu pograć Chciałbym żeby tu był ts.
Opublikowano

Nick:ethr3onis

Dlaczego ty(Im więcej napiszesz tym większe szanse na dodanie!):Bo dlaczego nie ja, mam 16 lat i chce sę poprostu pograć, jak coś mam 2 serwer 15 slotów więc możemy zrobić 2 serwery i być założycielami.. Chciałbym żeby tu był ts.

Dodany ;) Ts'a Niestety nie ma ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...