Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dość dziwny problem z Modem Millénaire

Gdyż wszystko mi bardzo dobrze chodzi ( raz na jakiś czas zbuguje mi się postać i cały czas pisze na Chat jakiś dziwny bug.. Ale to nie ważne)

Lecz... Gdy zostałem "Przywódcą" Normanów i Japończyków. Postanowiłem wybudować własną wioskę

No i zrobiłem tą wioskę ulepszyli mi tam Fort... w tej chwili Aktualnie nic nie mają do roboty ..

i zaczyna się duży problem, gdy naciskam na Różdżkę Przywołania którą przywołuje się wioskę lub też rządzi się nią

Wyskakuje tabelka co chce zbudować na swojej wiosce... Lecz problem jest taki że gdy wybieram coś do zbudowania wyskakuje mi

napis na Chat : Problem Z :ninja: :ninja:

Problem Z??? Z??? Z czym ?... Nic nie jest napisane ani nic nie wyskakuje ... Również nic nie budują i gra staje się bez sensu :mellow: :mellow: :mellow:

Proszę o pomoc w związku z tym błędęm... :( :(

Uwaga: Załączam SSy z "Problem Z" i z Modem Millénaire który używam do wersji Minecraft 1.5 xD

Dziękuje Pozdrawiam : Eremita, Assasello :mellow:

post-932424-0-41685700-1368975817_thumb.png

post-932424-0-93949000-1368975819_thumb.png

Opublikowano

Dostałem od kolegi całą paczkę Itp..

Minecraft Inventory i tam sobie wybieram "Minecraft Mods" NP.

Myślę czy nie pobrać 2 raz tego modu z innej strony Ale niech ktoś mi poda taką lecz dobrą :)

Opublikowano

Widzę że coś to NPC forum nie pomoże mi w błędzie..

W takim bądź razie mogę prosić kogoś o wysłanie paczki (.minecraft) z Appdaty razem z tym modem działającym ?

Bo raczej tylko ja mam ten problem więc.. proszę o wysłanie mi dobrej wersji gdyż mój MC coś się zepsuł ... ;/

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...