Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginów pod serwer PVP.

Minelife1222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedlugo chcialbym otworzyc 2 serwer pvp i szukam paczki pluginow pod taki serwer.

Chcialbym aby na serwie byly wlasne komendy np jak wejdzie sie na arene hard to koemnda ./hard i inne i automatycznie ta komenda daje diax enchant eq i inne i ta koemnde zeby sie dalo tylko w 1 regionie i raz az do smierci:D i tak na innych arenach.

jezeli ktos podjol by sie zrobienia tej paczki byl bym wdzieczny nawet moglbym mu dac jakiegos admina na serwie czy cos tam:d

jezeli ktos umial by zrobic taka paczke to prosze o pomoc

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Na mpcforum muszą być

============================================================

Jeśli ci pomogłem daj like :)

===================================================================

Opublikowano

Boze Hitman dodajesz bezsensowne komentarze tylko zeby miec zaliczony pfff, ja wstawilem ten temat bo nigdzie nie mg znalesc tej paczki pluginow,na mpcforum owszem jest ale tam na tej paczce jest lvl i wgl a ja takiej nie chce

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wlasnie pisalem ze nie chce tych plikow kornela bo ma tam lvl i wgl a ten 2 to sprawdze? a jaki jest ten plugin co sie wymysla wlasna komende? np ./hard i dostaje sie enchant itemki?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wlasnie pisalem ze nie chce tych plikow kornela bo ma tam lvl i wgl a ten 2 to sprawdze? a jaki jest ten plugin co sie wymysla wlasna komende? np ./hard i dostaje sie enchant itemki?

Ten plugin do mycommand lub multicommand jeżeli chcesz mogę ci pomóc z tym ;].

Moje pliki ;] xD tylko że na starym koncie je zrobiłem xD.

Opublikowano

dzieki za pomoc kupilem juz serw mam kilka pluginow i mysle ze w sopote otwieram tylko musze jeszcze mapy zrobic i ten plugin mycomand dzieki wielkie jeszcze raz like masz

1377531174-U173186.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak chcesz to napiszę dla cb plugin na zamówienie lub też przygotuję paczkę ;) Pisz na pw żeby nie było że spamimy :P

Opublikowano

tchest polecam plugin na ukryte skrzynki które co jakiś czas się restartują.Bardzo fajny plugin ;)

Jeśłi już stworzysz ten serwer to polecam wgrać plugin tchest na restartowanie się skrzynek

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak ktos sie tym interesuje to:

#BY GAMEPL7#

command /hard:
{TAB}execute console command "/warp hard %player%"

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

combatlog

Jesli poszukiwales serwera surivival z mila atmosfera to dobrze trafiles na naszym serwerze znajdziesz:

-maly i przyjazny spawn

-drop pieniedzy z mobow

-plugin na tworzenie dzialek gdzie tylko chcesz

-brak dropu ze stone

-npc jako sklepy

-mila i kameralna amtosfere

ZAPRASZAMY!

IP: bochencraft.ench.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...