Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Cheater w LOL'u

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, lepiej grać bez cheatów i coś osiągnąć, mieć satysfakcje niż czitować i grać nieuczciwie (chodzi mi tylko o tą grę ;d)

Co do tego typa, na bank już dostał bana.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

FireShield: Dooookładnie

Ale mimo wszystko MPC forum (Multi Player Cheats) to forum o cheatach i o tym skąd i jak je wziąć =P
Ja mam wrażenie, że to taka mała kampania reklamowa. Nie widzę innego sensu w ich działaniach. Byłbym raczej przygotowany na większą ilość takich przypadków w przyszłości. Sorry ale nie ma takiej rury, której nie da się przepchać

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wyobraźcie to sobie co to będzie jak ten cheat zostanie udostępniony. Koniec lola. Piszecie że chcielibyście mieć tego cheata to byście się wybili z tego jebanego brązu czy silvera ale pomyślcie tym miniaturowym mózgiem jakby został udostępniony to każdy miałby go i każdy by tak napierdalał więc masło maślane i koniec tematu. Nom wiem moja wypowiedź jest zajebista

Hmm ale patrzcie, typek ma całkiem ładne staty ale ostatni mecz jest jakiś.. dziwny?

http://www.lolking.net/summoner/na/19349927#history

39/2 i 4 trinity :))

Opublikowano

Bug z ukrytymi skillami, już patched.

@Down Castowało się ukryte skille, i dzięki passywce Ryża sie cooldown zmniejszał.

Opublikowano

tak sobie to tlumacz ;p zawsze mam dobre staty i pomagam teamowi, a w wiekszosci gier po prostu throwuja i nie da sie nic zrobic, albo ktos idzie afk, a z tym cheatem to se zrobie platyne / diamond i zobaczysz jak bede cisnal ;p

jasne, zostań zatem moim nauczycielem...bronzie.

ja też pomagam team'owi, też gram zespołowo, też cisnę każdy mecz inną klasą, którą wymagają ode mnie inni gracze z zespołu. Też w moim teamie są afki, też bywają feederz'y i też jak cholera flame'ują, ale staram się przynajmniej carrować gry, i ostatnimi czasy wychodzi mi to nadzwyczaj dobrze.

A i z tym czitem owszem zrobisz... ale tylko 2-3 mecze i do widzenia, pożegnasz się z kontem jak tamte 2 leszcze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...