Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Cheater w LOL'u

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha! ale bym się śmiał, jak by ten Ryż ubił jeszcze tą wieżę na spawnie xD

no nic, jak to mam skomentować? po prostu ktoś odkrył kolejnego buga z dmg'em i korzysta. ale nic się nie bój, po tym filmiku jeszcze dziś dostanie bana (o ile już nie dostał) i maksymalnie w ciągu następnych 24-48h bug zostanie znaleziony i naprawiony.

Opublikowano

Filmik pokazuje, że żaden spell nie został użyty (kiedy sprawdza otrzymane obrażenia).
Kiedyś był taki bug, że E odbijało się nieskończoną ilość razy. Może kolesiowi udało się jakoś zmodyfikować coś w cliencie - np. paczki danych wysyłane na serwer i bam!
Zauważcie, że jest duo z kolesiem z brąz V. Koleś wybija się z Elohell z prędkością światła.
Chociaż wygląda na to, że dostali już bana. Oboje mają przerwane gry, i już jakiś czas nie grali. JEst nawet temat o tym kolesiu gdzieś na forum lola amerykańskiego ale żaden Rioter się nie wypowiedział - dla nich to też wstyd.

O2FvoVW.jpg

wikmk9.jpg

Opublikowano

no tak zbanuja go a co jezeli zalozy nowe konto lub ile to np. kupic taki 30 lvl i znowu na hackach grac hehe

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale on tam miał 6 multikilla, co się równa sexta kill! xD

nieco niżej w jednej grze ze statami 39/2/1 ma multikill 9. Dla mnie permaban jak nic.

legendary kill a nie sexta

<>

Opublikowano

legendary kill a nie sexta

żartowałem, ale w statystykach nie naliczyło mu powyżej 5 ani razu. Więc teoretycznie chyba nawet nie ma czegoś takiego ani nazwanego ani opisanego (no chyba że sam miałeś okazję zdobyć taki multikill i dlatego wiesz, jak to się fachowo nazywa)

Opublikowano

Tuffka, legendary kill nie istnieje :D

Oni dostali już bana, na forum NA pochwalili się swoim wyczynem, dostali permy na IP (dwie osoby, nie znam nicku drugiego)

Opublikowano

pomimo perma na IP to nie mysle zeby to byl koniec ich wyczynow mysle ze wroca jeszcze z tym hackiem

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

spoko hack, mam nadzieje, że uda sie go nam zdobyc i bedziemy mogli go uzywac :) ja bym chcial ze srebra szybko wyjsc, wiec taki cheat na pewno mi sie przyda

pfdfs1.jpg

Opublikowano

spoko hack, mam nadzieje, że uda sie go nam zdobyc i bedziemy mogli go uzywac :) ja bym chcial ze srebra szybko wyjsc, wiec taki cheat na pewno mi sie przyda

naucz się grać na poziomie to wyjdziesz ze srebra, co ci da wyjście ze srebra skoro na goldzie będzie wyższy poziom i będziesz tylko płakać że ciągle przegrywasz ? ;)

Opublikowano

naucz się grać na poziomie to wyjdziesz ze srebra, co ci da wyjście ze srebra skoro na goldzie będzie wyższy poziom i będziesz tylko płakać że ciągle przegrywasz ? ;)

spoko ja na tym cheatcie tylko do platyny / diamentu dojde i potem juz bez hacków gram, bo wiem, że sobie tam poradzę, bo na silverze ownie kazda gre tylko zawsze ktos nafeeduje tak ze ma wiekszego feeda od mojego...

pfdfs1.jpg

Opublikowano

spoko ja na tym cheatcie tylko do platyny / diamentu dojde i potem juz bez hacków gram, bo wiem, że sobie tam poradzę, bo na silverze ownie kazda gre tylko zawsze ktos nafeeduje tak ze ma wiekszego feeda od mojego...

jasne... każdy ma tak źle jak ty biedaczku... założę się, że po sprawdzeniu twojego profilu, okaże się że jesteś sztywniakiem rodem z drewna 5...

co do tematu, myślę, że na pewno wrócą, tyle że już nie będą stwarzać takiego zagrożenia, dopóki znowu nie ogarną sobie jakiegoś konta na 30lvl'u

Opublikowano

jasne... każdy ma tak źle jak ty biedaczku... założę się, że po sprawdzeniu twojego profilu, okaże się że jesteś sztywniakiem rodem z drewna 5...

co do tematu, myślę, że na pewno wrócą, tyle że już nie będą stwarzać takiego zagrożenia, dopóki znowu nie ogarną sobie jakiegoś konta na 30lvl'u

tak sobie to tlumacz ;p zawsze mam dobre staty i pomagam teamowi, a w wiekszosci gier po prostu throwuja i nie da sie nic zrobic, albo ktos idzie afk, a z tym cheatem to se zrobie platyne / diamond i zobaczysz jak bede cisnal ;p

pfdfs1.jpg

Opublikowano

To jakaś totalna masakra, ładnie by mozna tym sposobem nafarmic pz czujecie to wygrywac gry w max 5 min po starcie niezła farma :D!

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

OMG a ja lola lubiłem za to że nie ma do niego hacków. Co się z tą grą dzieje...

ten hack nie jest udostepniony nikomy tego hacka ma tylko ta jedna osoba z tego co mi sie wydaje

Opublikowano

Moim zdaniem jest to wykorzystywanie bugów więc powinien zostać zbanowany

Ale sam uczciwie miałem Riven 42/1/2

bez bugów ani cheatów

Opublikowano

Moim zdaniem jest to wykorzystywanie bugów więc powinien zostać zbanowany

Ale sam uczciwie miałem Riven 42/1/2

bez bugów ani cheatów

kozak jesteś, to nie ten ziomek co sobie kupił roa w 5 minucie? xD skoro tak przypałowo napierdala to pewnie albo mu się znudziło, zapłacili mu, ban chuja da i będzie napierdalał dalej;d

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ale ja nie chcę żeby te grę też zjebali jakimiś cheatami..

Wole grać bez cheatów i dojść gdzieś sam niż być Zerem i na cheatach tylko popierdalać..

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...