Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Dziwne linie na monitorze od laptopa...

Wentylatorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam laptopa firmy Fujitsu Siemens ... Miałem na nim zainstalowane Windows 7 .. Po jakiś 6 miesiącach pojawiły się jakieś dziwne linie na wyświetlaczu zainstalowałem windows xp home edition ale i to nie pomogło.. linie nadal są.. Lecz gdy dzisiaj włączyłem komputer to ich nie było... Klikłem START>Wszystkie Programy i linie ponownie się pojawiły.....

oto zdjęcie tych lini :

beztytuudnc.jpg

Bardzo poszę o pomoc.. Już mnie oczy bolą jak patrze na to... Mam jeszcze 2 komputer ale tego laptopa potrzebuje naprawić...

Dam limit like za wszelką pomoc.. z góry dzięki...

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

no właśnie taki problem że nie mam sterowników wgl do karty graficznej i do kontrolera Ethernet... Laptopa załatwił mi kumpel ale nie było żadnych płyt z sterownikami... skąd moge załatwić sterowniki ? nie znam nazwy karty graficznej...

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

ale nie znam nazwy tej karty.. i ww laptopie nie mam połączenia z internetem ponieważ nie mam sterów do karty ethernet.. i gdy podłączam

internet do laptopa kablem LAN to nic się nie dzieje.. Prosze o pomoc

Opublikowano

poszła grafika albo pamięc , serwis

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@robem ale gdy włączyłem niedawno laptopa to te linie znikneły i jak klikłem na pulpit to znów się pojawiły...

I nie wiem jak znaleźć nazwe sterownika..

Opublikowano

skoro wiesz że masz rację a nie ja to twój problem, widocznie pracujesz w lepszym serwisie laptopów niż ja

naprawiaj ale i tak będziesz nadal miał dokładnie TO SAMO CO WCZEŚNIEJ bez względu jakie to cudowne sterowniki zainstalujesz

możesz jeszcze podpiąć zwykły monitor czy tv i sprawdzić czy na nim jest dobry obraz, jeśli tak to siadają układy matrycy i będzie do wymiany

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale w laptopie nie mam tego niebieskiego wejścia do kabla od monitora komputerowego.. mam tylko takie żółte wejście ..

Opublikowano

Ok lini już nie mam :D ale nadal nie mam sterowników do karty graficznej.. Prosze o pomoc.. błagam.. programem Evective zobaczyłem że karta graficzna nazywa się : Geforce Go 7600 ale pobrałem z strony producenta i zainastlowałem i nadal nic.. prosze o pomoc

Opublikowano

Ok lini już nie mam :D ale nadal nie mam sterowników do karty graficznej.. Prosze o pomoc.. błagam.. programem Evective zobaczyłem że karta graficzna nazywa się : Geforce Go 7600 ale pobrałem z strony producenta i zainastlowałem i nadal nic.. prosze o pomoc

POMOCY

Opublikowano

O co ci chodzi z tym że zainstalowałeś sterowniki i nic? Nie działają, nadal paski?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...