Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek grania

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki polecacie samochód do tej ucieczki Hight Stakes?

Każdy, który nadaje się do pościgów.

Ucieczka jest krótka i dwuosobowa, ale radiowozy nie są tam proste do ominięcia i raczej będzie tam potrzeba szybkiego i masywnego wozu.

Jeśli chodzi o IGC to na pewno jakiś wóz z klasy A, bo ta ucieczka nie ma ograniczeń klasowych.

Za IGC nie ma już Mustanga Boss'a 302 '12, a on byłby tam świetny. Aktualnie najlepszym wyborem będą Lamborghini Murcielago Roadster i Aston Martin DBS/V12 Vantage.

Opublikowano

Każdy, który nadaje się do pościgów.

Ucieczka jest krótka i dwuosobowa, ale radiowozy nie są tam proste do ominięcia i raczej będzie tam potrzeba szybkiego i masywnego wozu.

Jeśli chodzi o IGC to na pewno jakiś wóz z klasy A, bo ta ucieczka nie ma ograniczeń klasowych.

Za IGC nie ma już Mustanga Boss'a 302 '12, a on byłby tam świetny. Aktualnie najlepszym wyborem będą Lamborghini Murcielago Roadster i Aston Martin DBS/V12 Vantage.

V12 Vantage dobrze się sprawuje na policji, a jak się wsadzi w niego ulepszenia - robi masakrę i moim zdaniem wygląda lepiej od DBS.

461151420292002410470.png
Opublikowano

A jaki za SB w rozsądnej cenie do ok 5k?Jakie moduły umiejętności najlepiej dać takiemu samochodowi dać ucieczek?

Opublikowano

Z ką najlepiej czerpać modyfikatory umiejętności? 2-4 gwiazdkowe? :D

Bardzo łatwo można je dostać jako nagrody za zbieranie diamentów.

Można je też wygrać z kart po zawodach.

Opublikowano

Jest sens kupować tą kartę za 2.5 tyś SB z samochodem? Próbował ktoś?(co dostałeś)

Opublikowano

Jest sens kupować tą kartę za 2.5 tyś SB z samochodem? Próbował ktoś?(co dostałeś)

Nie ma sensu, bo łatwo tam trafić bardzo słaby wóz.

Trzeba mieć szczęście by trafić jakiś naprawdę dobry samochód, jeśli nie szkoda ci SB to kupuj.

Opublikowano

1.A jak to jest z tymi kartami umiejętności po 1k? Dostaje się 5x modyfikacja(w tym jedna 4 gwiazdkowa) czy może być 1modyfikacja i np reszta kasa? Jest sens kupić?

2.Te karty platynowe zawsze są na wyprzedaży czy tylko teraz? Bo jakoś nie miałem okazji zwrócić uwagi na to.

3.Samochody te na czas określony co ile się zmieniają?

4.Ile daje do masy czy tam do kolizji ten obciążnik (od pościgów)

5.Jakie najlepiej modyfikatory do pościgów włożyć do astona v12?

Opublikowano

1.A jak to jest z tymi kartami umiejętności po 1k? Dostaje się 5x modyfikacja(w tym jedna 4 gwiazdkowa) czy może być 1modyfikacja i np reszta kasa? Jest sens kupić?

2.Te karty platynowe zawsze są na wyprzedaży czy tylko teraz? Bo jakoś nie miałem okazji zwrócić uwagi na to.

3.Samochody te na czas określony co ile się zmieniają?

4.Ile daje do masy czy tam do kolizji ten obciążnik (od pościgów)

5.Jakie najlepiej modyfikatory do pościgów włożyć do astona v12?

1. Niby napisali że co najmniej 1 część 4 gwiazdki, ale znając ich to wypadnie tylko jedna

2. Karty są cały czas, tylko teraz po 750 (normalne jest po chyba 1500)

3. Co masz na myśli?Te do wynajęcia? Są cały czas.

4.Trudno powiedzieć, ale coś daje

5. Dawałbym w masę i molocha

Opublikowano

1. chodzi mi o karty modyfikacji nie części

3.Chodzi mi o samochody co są u dilera w dziale oferta na czas określony.

Opublikowano

Oferta na czas określony w sensie nie do wynajęcia tylko co są do kupienia w danym czasie np, teraz BMW policyjne i jakiś pod pościgi

Opublikowano

Oferta na czas określony w sensie nie do wynajęcia tylko co są do kupienia w danym czasie np, teraz BMW policyjne i jakiś pod pościgi

Aaa, o to ci chodzi, ja myślałem że o samochody do wynajęcia

Te z oferty czasowej po zakupie są na zawsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...