Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer][Nie działa] Game Dev Tycoon

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu jak można w tej grze używać czitów. Ja bez czitów mam 1 miliard i wszystko wynalezione :} Jeden dzień grania, no ale dla leni się przyda, pozdro.

//gif w sygnie

Opublikowano

Mi po kliknięciu ,, zapisz '' wyskakuję ,, niepoprawne dane ' :/

Wypadałoby wpisać jakieś wartości w oba pola tekstowe.
Opublikowano

Hej Mam Mały Problem Bo Gdy Próbuje Otworzyć Te Archiwum (ZIP) I Chce Je Wyodrębnić To Wyskakuje Mi Błąd : "Brak Plików Do Wyodrębnienia" Wiecie Jak Temu Zaradzić ?. Lub Prosze Twórcę Tego Trainera o Dodanie Go Tylko Że O Rozszerzeniu RaR Prosze O Pomoc. :mellow:

Żebrać Nie Lubie Ale Lajkiem Nie Pogardzę :-)

Masz Problem Nie Czekaj Tylko Pytaj MPC FORUM ZAWSZE POMOŻE ! ! !

Opublikowano

Hej Mam Mały Problem Bo Gdy Próbuje Otworzyć Te Archiwum (ZIP) I Chce Je Wyodrębnić To Wyskakuje Mi Błąd : "Brak Plików Do Wyodrębnienia" Wiecie Jak Temu Zaradzić ?. Lub Prosze Twórcę Tego Trainera o Dodanie Go Tylko Że O Rozszerzeniu RaR Prosze O Pomoc. :mellow:

Proszę, paczka w .rar
http://hostr.co/Z1YIW5CPrZ5k
https://www.virustotal.com/pl/file/f3bc4a80c3fdce32338670eac495e4c085dbaed2fda0c6112f01bf59aea33097/analysis/1372542525/
Opublikowano

Dalej Nic Gdy To Otwieram To Pisze :

"C:\Documents And Settings\<Nazwa>\Pulpit\GDT.rar Archiwum ma niewłaściwy Program Lub Jest Uszkodzone"

Dodam Że Posiadam Zakupionego WinRara i WinZipa ...Co Mam Robić ? To Coś Z Moim Komputerem Czy Z Archiwum ??? Prosze O Pomoc

Żebrać Nie Lubie Ale Lajkiem Nie Pogardzę :-)

Masz Problem Nie Czekaj Tylko Pytaj MPC FORUM ZAWSZE POMOŻE ! ! !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ech mi także wyskakuje błąd po paru sekundach grania.

Musisz całego tutoriala przejść mi też taki błąd wyskakiwał jak nie przeszedłem tutorialu.

Opublikowano

Wielkie dzięki pozdarwiam

Witam w Moim Profilu.

a oto ja :/ wiem brzydki jestem :/

36012062282726899316.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę się spytać po co są te "Research Points" tylko proszę bez ostrzeżeń bo nie spamuję więc nie wiem o co ! Proszę o wytłumaczenie.Na pierwszy rzut oka Trainer mi się podoba więc zaraz go pobiorę i zobaczę, czy działa :)

Research points umożliwiają ci odkrywanie nowych rzeczy np.3d grafikę :)

EDIT:Usunięta połowa wiadomości

Budowniczy
Opublikowano

Dobra trailer, dobry, oczywiście, dobra robota Miszczu, dziękujemy za czas poświęcony na zrobienie traileru xD

Pozdrawiam!

Opublikowano

Działa poprawnie ! śmiga jak trzeba :) Jeżeli chciał byś ulepszyć jakoś Design napisz do mnie na Pw :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od dawna nie było mnie tu jak na całym forum :D Ale bez głupiego pitolenia.Autor wielkie propsy.Dostałem 999k $ 50k reasech pointów.Pewnie źle napisałem.Ale autor postarał się i wszystko jest opisane w najlepszych komentarzu.Za którego dasz dziękuje bo sam nie wiedziałem jak to zrobić.Wielkie dzięki i propsy jeszcze raz :)

Opublikowano

Czy Autor tego Trainera może podać drugi Download!KUR** nie mogę tego pobrać!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...