Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie są bugi w tekkit... Razem zrobmy serwer!

Wypierdaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko....

Pytanie jak w temacie... Jakie są bugi na serwerach tekkit...

Kto mi pomoże czyli poda działający bug dostanie bonusa!!

Czekam :D

Pozdrawiam wszystkich,

Wypierdaczek

Opublikowano

Zrobisz zemną server ?? taki online non-premium.ale dziwne bo niby kupiłem na hostingu a ip servera to moje ip.Więc będzie uruchomiony kiedy ja uruchomie ale przynajmniej non-premium online.Jaki na modach czy co robimy ??.

25 slotów.

Opublikowano

Ok mogę taki zrobić.Tylko postawiony na moim IP. i online non-premium.I Będę musiał włączać server. ale mam naczym postawić:> Okej zrobie server i ci zaraz IP podam.

81.190.205.6

Opublikowano

ja prawdopodobnie niedługo dostanę potężną maszyne więc mógł bym wam zaoferować współprace zapraszam na mojego ts

ts3.ultimatecraft.pl

lecz powiedzcie mi ile macie lat :D i czy to będzie serwer z modami

Opublikowano

17
Aktualnie piszący plg. I chciałbym stworzyć serwer którego niema jeszcze w Polsce (tekkit)...
Na zagranicznych serwerach taki typ cieszy się bardzo duża aktywnością graczy...
A z tego co Wiem to niema, żadnego serwerwera tekkit...

@up

Na komp. nie opłaca się stawiać serwera... Za duże koszty utrzymania!

edit:
Ogl. też możemy stwożyć własny luncher by pobierał mody itp. a nie z TechnicLuncher

Opublikowano

ok jaką nazwe servera ??. w hostingu.O to server darmowy xD nie ograniczoną ilość mogę dać ale na kompie muszę mieć server. Ale to ciągnie już mojego kompa.online non-premium.Tyle ile wpisze w server tyle będzie slotów.Server na noip.com.A nie idzie :( Falied to bind port!

Opublikowano

Mógł bym wam zaproponować z 50 slotów ale to jeszcze nie wiem czy dostane maszynę jutro ok jeśli jutro ją dostane to czemu nie

w sumie mam teraz wolną 32 gb ramu ale tylko do 6 czerwca opłaconą więc nie wiem czy tam inwestor będzie ją dalej opłacał tak to bym wam 16 gb rzucił

Opublikowano

Na kompie się nie opłaca .... może zwykły survival tak ale nie serwer z modami i to porządny to nie idzie w parze .. :D

Opublikowano

uu coś wyczuwam zemstę hahahaahah xD

@25konrad573

Wiesz co ci powiem? Nie strasz Nie strasz bo sie za przeproszeniem Zesrasz :D

@Wypierdaczek

ja 17,7 ^^

Opublikowano

Stary, Serwery stawiało się na kompie jakieś 1,5 roku temu jak jeszcze dedyki i hostinginie były tak rozpowszechnione :)

@wypierdaczek to co jesteś zainteresowany współpracą ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...