Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto w to grać?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, gralem kiedys w wowa ale braklo funduszy do placenia co 2 miesiace 80 zl. Na yt widzialem ze gra bardzo przypomina wowa i jest na dodatek po plsku! ;d fajna giera? i czy duzo zalezy od is?

Age is just a number :)

Opublikowano

Niedawno rozmawiałem z kolegami co grali w Allods'a i mówili, że często osoby tam grające (min. Polacy) pisali, że przechodzą na C9.

Continent of the Ninth Seal, czyli tzw. C9 jest tej samej wytwórni co Allods (gPotato), ale jest to dużo lepsze MMO.

Nie zniechęcam Cię do Allods, ale C9 to jest lepsze gra i po polsku.

gPotato z Allods zrobiło P2W. Dużo zależy od IS.

Gra w nią mało osób.

PS. Twórcy Allods pracują teraz nad grą Skyforge, wraz z Obsidian Entertainment i ciekawe co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Dobra gra z polskim supportem i całkiem niezłym community, Problemem polskiej wersji jest nikła populacja. Jak na darmowego mmorpg jest co robić.

Opublikowano

Dobra gra z polskim supportem i całkiem niezłym community, Problemem polskiej wersji jest nikła populacja. Jak na darmowego mmorpg jest co robić.

a anglikow i z innych krajow duzo osob gra?

Opublikowano

a anglikow i z innych krajow duzo osob gra?

Ja pisałem o polskim serwerze TEP. EU I US maja własne serwery i społeczność. Na polskim serwerze obco krajawców nie znajdziesz. Na EU I US polaków jak najbardziej.

Opublikowano

Ja pisałem o polskim serwerze TEP. EU I US maja własne serwery i społeczność. Na polskim serwerze obco krajawców nie znajdziesz. Na EU I US polaków jak najbardziej.

aha to troche lipa ze nie ma ogolnego serwera, ale gra podoba mi sie i jest dosyc fajna gram se w nia aktualnie ;]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

siemka

nie chce zakladac nowego tematu wiec tu was spytam :D

czy dużo osób gra na wersji EU ?? bo chciałbym zagrać a jak na PL mało osób gra i nadal odchodzą to lipa -..- a na EU też IS góruje czy nie?

Opublikowano

siemka

nie chce zakladac nowego tematu wiec tu was spytam :D

czy dużo osób gra na wersji EU ?? bo chciałbym zagrać a jak na PL mało osób gra i nadal odchodzą to lipa -..- a na EU też IS góruje czy nie?

Polska jak i Europejska wersje wydaję ten sam wydawca. Is jest taki sam. Niestety. Na eu gra o wiele więcej osób niż na pl, co jest całkiem zrozumiałe. Dla mnie ten tytuł został już dawno zniszczony, tak samo jak ROM. Chora polityka wydawcy i ten Is, P2W pełną gębą.

Opublikowano

czyli sie nie pogra jak IS ;/

a znacie podobną gre do tej ?

chodzi mi troszke bo takie klimaty(nie azjatyckie) i najlepiej sterowanie WSAD i żeby dużo osób grało

ps.>> a dużo trzeba w tego isa wlozyc na eu??

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...