Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pustynny vs Oblech

EtinetteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w tej chwili potrzebna jest mi kasa, mam oblecha u7+7 czystego, chciałbym go sprzedać, za część pieniedzy kupić pustynny (u4/5). Chodzi o to czy się oplaca zamienić oblecha na ten łuk. :C

Za ile moge sprzedac tego obleznika? :DD

Serwer 1 - Avalon

Opublikowano

Server..?

Tego oblecha tak około 13kk myśle wyciągniesz ja tak sprzedałem 3 miesiące temu xDD

10-13kk jakoś tak no. Sprzedaje go i kup tego pustynnych on jest lepszy niż atrynut ognia ..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Nie rob tego. Oblech moze bedzie mial troszke mniej ataku niz twoj obleznik, ale crit bedzie bardzo widoczny. Jezeli masz zmieniac bron to dopiero na podstawe.

Opublikowano

Łuk tak czy siak zmienić będziesz musiał. Jednak masz dwie opcje , expisz wolno od 85 do 90 i bierzesz podstawe , albo na 83 kupujesz pustynnych i szybko expisz z nim na lod i a5 do 90.Takie jest moje zdanie , bo dmg przy krycie mają takie same , a szansa to różnica 1%.

Opublikowano

Tego oblecha sprzedasz za około 13-15 kk tak jak upy pisały wtedy możesz sobie kupić Pustynnego tak +6/7 z jakimiś dobrymi osłonkami

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...