Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4story polski priv na dedyku

zanthuan1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli pewnie serv padl w innym przypadku pewnie dostalibysmy jakies infoo. Ehh miejmy nadzieje ze tak sie nie stalo ;x

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie sugerujcie się moją stroną ( sune4s.ex.....) Tam wstawiłem jedynie na mój hosting wygląd strony dla Daniela jaką mu robię, i uwzględniam jego uwagi. Nie ma na niej najświeższych info.
Server nie dostał ataku to jest pewne. Nie trujcie 4 liter adminowi, ponieważ sam wiem jak to jest, jak to denerwuje, że każdy myśli, że server jest najważniejszy a admin własnego życia nie ma.
Server zostanie napweno odpalony, to jest pewne.

Kiedy? Jak jego admin znajdzie na to czas zapewniam, że server będzie online powtórnie, dajcie sobie tydz przerwy.

Założenie było takie, że nie mieliście się o tym servie dowiedzieć żeby nie było płaczu, ponieważ server nie był jeszcze dopięty na ostatni guzik.
Miał zostać opublikowany jak już wszystko będzie ok z tego co było mi wiadome.

Zan się podniecił i go tutaj wam dał bo za mało graczy mu było. Sam jak się o nim dowiedział to nie wiem.

Nic nie płacicie za ten serv to nie trujcie tyłka jego twórcy bo poświęca na to własny czas, pieniądze itp, tylko po to żeby tam pograć i mieć frajdę. NIC Z TEGO NIE MA.

Nie chcecie grać, to nie grajcie proste.
Nie pytajcie się nikogo kiedy server będzie on bo i tak nikt wam tego nie powie. Bo po co ;D

Cierpliwość, cierpliwść i jeszcze raz cierplwość. Server będzie ON w swoim czasie.

Miłego wyczekiwania Tomeczkoo. Wiecej nie musicie wiedzieć.

Opublikowano

Dokładniej serwer ma być włączony w Niedziele ( nie jestem pewien na 100% czy bd bo to nie ja go włączam ale tak napisał admin).

P.S. Nie spamować pytaniami czy serwer bd jeszcze włączony albo kiedy.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Serwer z nowymi efektami ulepszeń?

Aby były nowe efekty potrzebny jest pełen client 3.8 który jest w posiadaniu Opera4s i Just4Story i nie jest udostępniony ( z tego co ja wiem).

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy trochę cierpliwości na razie został odpalony Opora4S miał być dziś odpalony Just4Story ale nie wiadomo czy bd.

Opublikowano

Aha bo z tego co ja widzę to strona ciągle w 90% więc myślałem że nie jest odpalony.

Opublikowano

Serv dziala ? Bo teraz mi podczas logowania wyskakuje, ze wpisujee złe dane a stara strona z resejstracja nie dziala;x. Wie ktos moze czy zmienili strone albo czy dziala a jak nie to kiedy bd.

Opublikowano

Pewnie serwer jest on i sprawdzają czy wszystko działa a rejestracje zamknęli aby nikt im nie wbijał. Jak włączą serwer dla wszystkich pewnie stronka znowu zacznie działać. Musimy uzbroić się w cierpliwość.

Opublikowano

Ale mówisz o tym polskim czy just4story bo na tym polskim pisze że błędne passy a na just4story nie ma się gdzie zarejestrować i z kąd pobrać. A opora4s znowu off.

Opublikowano

Zależy o który serwer ci chodzi bo w temacie są poruszone 3 serwery ( Opora4s, Just4Story, polski serwer który nie ma takiej głównej nazwy)

Opublikowano

Aktualnie żaden nie działa :)

Polski serwer to co jest na stronce

EXP Rate: x10

Drop Rate: x8

UP Rate: x2

Just4Story nie wiem

Opora4s

• x2 upgrade
  • x6 exp (everywhere)
  • x6 drop (everywhere)
  • x6 gold (everywhere)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...