Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejne pytania co do PL'a

Varen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czemu nie dostałem butów wiatru na 1 lvl'u?

Czy opłaca się wysłać sms'a za 12.30 zł i kupić za 27 smoczych monet kostium z bonusami?

Czy opłaca się kupić 30 kk yang na allegro? Co za to kupię do 30 poziomu, mówię też o dropie do m3/m1.

Opublikowano

Jeżeli jesteś kontem poleconym buty dostaje się na 10 lv. Stroju chyba się nie opłaca kupić wg. mnie strata kasy lepszy pakiet na 3 dni pd rękawica 3 ręka. Wydaje mi się ze kupno yang na allegro to wcale nie taki zły pomysł. Bardzo ułatwi start

5.jpg

Opublikowano

1. Od 10 lvl jak napisał kubako3

2. ..--..

3.Podaj serwer, bo 30kk na niektórych serwerach jest nic nie warte.

Opublikowano

Stroju nie opłaca się kupować ale yang wg mnie tak. Chyba chodzi ci o solar więc kupno 30kk to około 15zł a bardzo start ułatwi.

@UP jakoś nigdy się z oszustami nie spotkałem, zresztą ja sam mam wystawione yang na allegro ale nie dam linku bo na forum zakaz handlu

Opublikowano

1. to nie tak działa, nic nie trzeba wbijać, wystarczy aby ktoś podał Ci link do swojego polecenia i jak zrobisz konto przez ten link do w ciągu max 1h od rejestracji w Twoim depozycie z isa pojawią się buty wiatru na 30h (albo 50)

2. nie opłaca się wydawać na kostiumy bo bonusy tego zazwyczaj nie dają jakiegoś dobrego bonusu na początek, lepiej kup sobie srebrne pudełko z pakietem startowym na 3 dni (musisz dozbierać kilka smów)

3. podaj serwer ale domyślam się że jak 30kk to jest to solar, jeśli mam racje to opłaca się :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

1. Zrobiles jakies konto i na nim masz "werbuj przyjaciol" , tam masz link do rejestracji gdzie konta przypisuja sie jako twoi znajomi, a ty dostajesz co 10 lvli ich wbite jakiegos itema. Tak samo on dostaje za 10 lvli itema.

2. Nie warto kupowac SM za zl.. Bo to jest nieoplacalne.. A co do kostiumu to bezsens moim zdaniem.. Chyba ze nie masz na co kasy wydawac to mozesz kupic sobie "dla szpanu".

3. Zalezy tez na jakim serwerze grasz... Nie wiem jakie sa ceny, wiem tylko orientacyjnie co ile stoi na deimosie.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

1. Czemu nie dostałem butów wiatru na 1 lvl'u?
  2. Czy opłaca się wysłać sms'a za 12.30 zł i kupić za 27 smoczych monet kostium z bonusami?
  3. Czy opłaca się kupić 30 kk yang na allegro? Co za to kupię do 30 poziomu, mówię też o dropie do m3/m1.

1. PD dostajesz od razu, buty dostajesz po 5min

2. Nie, lepiej kup za to PD lub YANG z allegro

3. Pewnie, że się opłaca. Będziesz miał na potki i ułatwi Ci to exp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...