Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] czołgi już w produkcji

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak na razie nie gram w war thunder, jak dojda czolgi to na pewno zaczne grac, bo samolotami mi nie idzie :) dajcie znac jak dojda tanki ;]

Age is just a number :)

Opublikowano

W WoT masz czołgi gdzie wszystko z góry do dołu jest ustawiane przez system gry. System losuje, czy trafisz czy może pocisk cudownie skręci o 30 stopni w którąś stronę, losuje czy trafisz i zadasz obrażenia czy też pocisk zostanie połknięty przez czołg, co potocznie nazywamy strzałem za zero. System losuje jaki pancerz dostaniemy na bitwę etc. etc. Można tak wymieniać wszystkie te machlojki,którymi raczy nas firma WarGaming w World of Tanks. Do tego Matchmaking twardo ustawia teamy tak, by gracze nie wyszli poza granice 40-60% Win Ratio. System spotowania i wykrywania czołgów jest skopcony totalnie, a odległości walk i sposób walki czołgów jest z serii sci-fi. To tylko niektóre wady WoT'a na aktualny dzień. World of Tanks było dobrą grą kiedy było na Becie, potem z każdym patchem coraz bardziej starano się wyrównać szanse graczy dobrych z graczami przeciętnymi na randomach, by Ci z kolei nadal grali w WoT'a i się nie zniechęcali oraz by kupowali gold. Ot cała polityka WG w jednym małym paluszku. W War Thunder czekam na bitwy pojazdów naziemnych,w których będzie realistyczny poziom odległości, czołgi będą walczyły już na dystansach ponad kilometra. Lepszy system wykrywania przeciwnika, bez znikania czołgu, gdy mamy go w polu widzenia.

Opublikowano

Już sobie wyobrażam te epickie bitwy niebo, ziemia, woda wszędzie rozpizdziel :D tylko czołgi chyba będą na pozycji straconej bo samolotem z bomba 500funtów spokojnie zdejmę ciężki czołg.

1.jpg

Opublikowano

Już sobie wyobrażam te epickie bitwy niebo, ziemia, woda wszędzie rozpizdziel :D tylko czołgi chyba będą na pozycji straconej bo samolotem z bomba 500funtów spokojnie zdejmę ciężki czołg.

No tak :) I tutaj wchodzi potrzeba dobrego rozwiązania kwestii spotowania przeciwników. Zobaczymy jak to będzie. Czołgi na pewno nie będą tak widoczne jak teraz są boty.

Opublikowano

Mysle ze nie bedzie tak katwo trafic w czolg jak to jest teraz mysle ze zbilansuja to tak zeby dalo sie grac

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

no racja w sumie to od 16 wydawało mi sie ze wczesniej oglądałem :P

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...