Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćwiczenia !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, siema

Słuchajcie od 18 listopada 2012 roku zaczałem ćwiczyć (15 lat) do teraz (16 lat) co robiłem ?

50 brzuszków (bez rąk za głową) + 1k na jedną rękę (100 podniesień)

Powiem tak, nie pamiętam jak było przed 18 listopada jednak co do mięśni brzucha no chyba jest poprawa ale jeżeli chodzi o ręce to tak sobie, tylko wtedy jak naprężę to coś widać :D

Przez ostatni tydzień

(poniedziałek) wykonałem 8 min trening mięśni brzucha

-

dwa dni przerwy od mięśni brzucha ponieważ czytałem że jak są przeforsowane nie wolno ćwiczyć po dwóch dniach nie dałem rady po prostu zrobić całości. Te ćwiczenia są jak na razie za trudne.

Powiedzcie mi jak rozplanować ćwiczenia na wieczór by były efekty po jakimś czasie, zależy mi na budowanie całej klaty + ręce. Głównie mi też zależy bu nie kupować żadnego sprzętu :P

Myślałem nad dziennym takim:

-

+

-

i ewentualnie te ciężarki moje 1kg na łape :P

Mówcie jakie znacie jeszcze techniki, style czy kto wie jak to nazwać na wieczorne treningi by wyrzeźbić ten brzuszek :P

No i tak od tematu co do nóg to dziennie robie ok. 20km rowerem a jak nie rower to ok. 3 km bieg z przerwami.

Opublikowano

na rzezbe rob abs 2. a tak ogolnie to wszystko sie skonczy na ciezarach bo napewno nie wyrobisz sylwetki w warunkach domowych.

Opublikowano

W google "trening domatora" i jedziesz... Oczywiście do tego odpowiednia dieta... Oczywiście po około 3 miesiącach wypadałoby zakupić podstawowy sprzęt i obciążenie albo kupić karnet w siłowni ;)

Opublikowano

2x10kg na początek starczy, butamiczne kosztują około 55 zł na alledrogo. Co do tematu, to robisz ćwiczenia na brzuch i dziwisz się, że łapy nie rosną? serio ? Ćwiczenia domowe są dobre, żeby budowe utrzymać w jako takich ryzach, ale żeby budować tkankę mięśniową, no cóż. Ci wszyscy ludzie, którzy robią treningi domowe, i bardzo dobrze wyglądają, wyglądają tak tylko dlatego, że chodzą normalnie na siłownie. Treningi domowe pomogą Ci nabrać sprawności fizycznej, jeśli chodzi o masę mięśniową, bez obciążenia jest bardzo, bardzo ciężko.

1367691812-U475005.png

Opublikowano

na rzezbe rob abs 2. a tak ogolnie to wszystko sie skonczy na ciezarach bo napewno nie wyrobisz sylwetki w warunkach domowych.

Wystarczy sztanga, kilka ciężarków i dwa krzesła. Skąd Ty się urwałeś? :D

Siema, siema

Słuchajcie od 18 listopada 2012 roku zaczałem ćwiczyć (15 lat) do teraz (16 lat) co robiłem ?

50 brzuszków (bez rąk za głową) + 1k na jedną rękę (100 podniesień)

Powiem tak, nie pamiętam jak było przed 18 listopada jednak co do mięśni brzucha no chyba jest poprawa ale jeżeli chodzi o ręce to tak sobie, tylko wtedy jak naprężę to coś widać :D

...

Jeśli chodzi o brzuch, to możesz nadal stosować ABS'y. Gdy to opracujesz, to możesz przerzucić się na A6W, jednak zaczynając od dnia 20 (nie od pierwszego!). Jeżeli chodzi o klatę i bicepsy, to potrzebujesz sprzętu, który albo sam kupisz, albo będziesz wybierał się na siłownie. Musisz pamiętać, że nie będzie osiągów, jeżeli nie rozplanujesz swojej diety. Najlepsza będzie dieta na masę, bo pewnie jeszcze takiej nie masz. Nie zażywaj na razie żadnych proszkowanych białek, kreatyny i tym podobnych suplementów, bo może to źle na Ciebie wpłynąć.

Obejrzyj filmik "Trening siłowy w domu":

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...