Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skaczący FPS

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem że od jakiegoś czasu strasznie mi skacze fps w grze CS na przegladarce mam 200 i zaraz jeb 11 i zaraz znów 200 , Strasznie skacze . Co może być powodem

Sterowniki mam nowe :)

Otwierac kompa i czyscic ? pomogło by coś ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Może to właśnie kwestia tego że w przeglądarce ? Przeinstaluj flasha etc. jednak najpierw zobacz na normalnej grze (tj. nie w przeglądarce)

Opublikowano

Mam bardzo podobnie to zależy od internetu.

Sam gram w cs'a i gdy mam wysoki ping mam owiele mniej fpsów niż gdy mam ogarnięty ping.

Gdy włączasz przeglądarkę pewna część internetu jest przekierowana na przeglądarkę i cs'a. i stąd biorą się te lagi.

graphic.png
Opublikowano

Ping nic nie ma do FPS, najwidoczniej taki zbieg okoliczności

Ping to opóźnienie w wysyłaniu/odbieraniu pakietów, wysoki ping przykładowo 5k ms oznacza 5 sekund opóźnienia czyli w takim cs'ie jesteśmy w dupie

Opublikowano

True, mam Ci specjalnie nagrać demko?

Wiem że to dziwne ale jest to prawda. Nie potrafie tego wyjaśnić ale osobiście gdy mam ping 100+ mam o 15 fps mniej ( przykładem jest w tym czasie przeglądarka ) gram na serwerach typu jailbreak a na mapach mam od 4 fps do 72. gdy załączam przeglądarkę mam od 4-40/50 ponieważ jest obciążony mój internet. Cs jest starą grą a dobry internet w tej grze to primo.

graphic.png
Opublikowano

Ty Ty Ty . to kup mi nową xD

Ale tylko w cs mam takie lagi inne gry : Allods , Nfs World , Lfd2 na srednich i działąją

HMM CS pobrany sie nie scina na sredniej grafice . Przeglądarkowy muli na najniższych

do zamkniecia :)

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...