Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] wspolna gra z exn farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema dzisiaj mialem przyjemnosc zagrac z exn farexem wygral mi gre bo troche slabo gralem, ma platyne ;p, zaslonilem nicki zeby nikt nie widzial
ja sie jaram a wy?
rcdfnr.jpg

Opublikowano

lol gluptasie nie gralismy duo tylko zobacz ze napisalem w slowach kluczowych: gra normalna

dla niektorych gra normalna to ranked.... skad moglem wiedziec? i nie wyzywaj od glupkow bo dam raport..

powodzenia w nowej druzynie [am legacki i graty za wina

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

AH, MÓJ PIĘKNY NICK ZASŁONIĘTY

Bardzo dziękuje farexowi za wygranie mi tej ciężkiej gry! Super, mogłem w końcu z nim zagrać!!

@ najwięcej golda, he he

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jarać się graniem z farexem? Kolejny zwykły gracz który jedynie ma global moderatora na mpc :)

@down. Czy ja go obrażam? W lol'u zwykły gracz, na mpc global mod który jest uważany za guru.

Opublikowano

Jarać się graniem z farexem? Kolejny zwykły gracz który jedynie ma global moderatora na mpc :)

za takiego hejta to bym walnal reporta.... normnalnie szkoda gadac... obrazasz gracza, ktory sam wszystko osiagnal, ktory poswiecil swoja prace by oddac temu dzialowi cale swoje serce i wprowadzic wielkie zmiany, a Ty go wyzywasz od zwykłych graczy, szkalujesz jego cenny czas, który poświęcił, aby to forum było jeszcze piękniejsze, na prawde szkoda mi Cie

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Farex lipna Farma.

Co w tym ciekawgo ze grales z kims z MPC? ;o

Nie z kimś tylko z Farexem, chyba nie wiesz o czym mówisz.

Opublikowano

o lol, grałeś z to legendo eune, ja cie krence.. ale ci zazdroszcze zią, mieć takiego farta!! farex pałer.

jaram to ten znaczy jaram sie tym.

Opublikowano

Ładnie zasłoniłeś, że po prawej stronie wszystko widać xD

Ale nie rozumiem czym się tak jarasz .. To tylko gracz tak ? : )

Ale jak się jaramy to się jaramy..

Ja grałem z THE WORST ADC oh my GOSH !! ;3 xD

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...