Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z włączeniem Lauchnera i pobrania gry,

TraV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż gdy pobrałem Setup. Odpaliłem i pojawia się na pulpicie: Duel of ... Lauchner klikam i zamiast lauchnera wyskakuje to:

21605768016636875476.jpg

Nic się z tym nie dzieje ;P Czekałem 30 min i nic ;D

Co robić ??? I czy ta gra ma wymagany jakiś pixel shader ???? Jak tak to jaki :D

Opublikowano

Próbowałes restart kompa? Reinstall? Najprostsze rozwiązania mogą pomóc. Jesli nie, sprawdź kartę graficzną, jak są aktualizacje - Pomyslimy co dalej ;p

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Kompa reset nic nie pomógł. A reinstal czego ??? jak gry niemam zainstalowanej tylko Lauchner o wielkości 4.8 mb.

A grafike mam słabą , bardzo :P Chyba Radeon 9250 . Coś takiego :P PIxel shader 1.4 mam ;p

Ale to gra karciana też mi nie pójdzie ? :D HAHAHA

Edit. Próbowałem reinstal tego lauchnera , ale nie mogę wyinstalować tego co mam, ani z pliku unistal ani z panelu sterowania... Wyskakuje ten błąd: xD :

31357191794820452759.jpg

Opublikowano

Wbiłem na tą stronkę i z tego co tam pisze, to cos Ci się zwyczajnie źle sciągnęło o.O. Przykro mi to mówić, ale wychodzi na to ,że musisz znowu pobrać tego głupiego launchera, czy cokolwiek tam pobierałes. :c

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Może to problem tego że pobrałem plik "Setup.exe" na innym komputerze i przerzuciłem go na pendrive na ten i tu zainstalowałem lauchnera.

Tylko że mam własnie też problem że nie mogę na tym pobrać ;[ Daje Pobierz i pobiera i staje pobieranie w miejsccu jak tu:

31708059794954927076.jpg

Potem klikam PPM "Wstrzymaj" i dalej PPM i "Wznów" i idzie po czym się zatrzymuje tak:

98435127208240857040.jpg

i nie pobierze. Tylko pisze 74103155722267910808.jpg i tyle... nie pobiera do końca a w folderze z pobraniem mam 2x pliki setup :

49647045749333392082.jpg

Niewiem czy to wina tego że pobrałem na innym kompie setup czy co...

Opublikowano

Możliwe, że to dlatego, że pobrałes to na innym kompie.. Osobiscie innego powodu nie widzę. Ale byłoby miło gdyby ktos inny się wypowiedział, może jest cos czego nie widzę. ._.

2nv8jzq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...