Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Serwer Bez Hamachi Na Zmiennym Ip.

TuiTam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli masz zmienne IP po prostu postaw serva na tym IP... Zainstaluj klienta no-ip na kompie, wyslij pakiet i podaj kazdemu domene... (ktora przypisales sobie na no-ip) i juz ;x

brak ;<

Opublikowano

Zmienne IP ale czy zew IP wiesz bardzo mala szansa miecz zmienne i zew iP jak cos jest tutek jak zrobic na zew IP wiec tylko do rozlaczenie nowe spol musisz zrobic :) bo IP sie zmienia

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Osama, ja mam zmienne i zew. (nie wylaczam routera i sie nie zmienia ;f) Moge dodac swojego kompa do DMZ w ustawieniach, lub odblokowac porty, wszystko sie da :) I jbc. firma to BT (jesli ktos mieszka w UK ;f)

brak ;<

Opublikowano

no Porposu wchodzisz na stronke no-ip.pl Robisz domene sciagasz clienta instalujesz go i robisz serva pod np-ip , wysylacz kazdemu swoja domena i jest Git@ :)

reklama

Opublikowano

Moze inaczej, jak dzieci to tlumacza to mozesz nie zrozumiec... Robisz server pod zewnetrzne IP, tutki masz na forum. Potem instalujesz klienta, dodajesz domene itd. i kazdemu podajesz jako IP ta domene^^

brak ;<

• 10 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...