Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] wysyłanie sms z pieniędzmi na pay pal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałbym się was zapytać jak można by było zrobić abym wysłał sms o tresci jakiejs na numer jakis xD a pieniadze ktore wyslalem przysłały się do konta pay pal wybrałem kategorie serwery minecraft ponieważ prowadze serwer i chciałbym zrobić evet i do wygrania premium lecz nie wiem jak to zrobić wiem że są takie i takie strony typu Przelewy 24 itp, itd. Ale nie wiem jak to mniejwięcej zobić czy moglibyście mi pomóc ?

Opublikowano

No tak Homepay ale gdzie co jak ?

Homepay ?

Wsumie najłatwiej powiedzieć tylko jedno słowo nie tłumacząc nic o tym lecz ja wogóle nw na tej stronie gdzie to sie robi a pozatym nie mam konta bankowego mam tylko konto pay pal

Opublikowano

No tak Homepay ale gdzie co jak ?

Wsumie najłatwiej powiedzieć tylko jedno słowo nie tłumacząc nic o tym lecz ja wogóle nw na tej stronie gdzie to sie robi a pozatym nie mam konta bankowego mam tylko konto pay pal

Jeżeli nie masz konta bankowego to nie dasz rady tego zrobić.

Chyba wszystkie firmy zajmujące się płatnościami SMS wymagają konta.

Jeżeli chcesz przesyłać pieniądze na paypala to musiał byś sobie ogarnąć konto na DotPay'u ale do tego musisz być pełnoletni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...