Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet z telefonem stacjonarnym od Orange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam małe pytanie czy opłaca się wziąść internet + telefon stacjonarny (internet stacjonarny podpięty do telefonu) 10MB/S . Obecnie posiadam zwykły orange i bardzo słabo chodzi z transferem 100kb/s max , a stacjonarny chce wziąść ponieważ od domu do słupa z liniami telefonicznymi mam z 7 metrów ( tak na podwórku stoi słupek :D ) . Opłaca się wziąść ten internet ? I czy będzie chodził w miare szybko .

?????

Opublikowano

Wziąć*

Miałem identyczny i wszystko chodziło dobrze. Teraz mam z netii 10mb/s i nie odczuwam wielkiej różnicy. Zrezygnowałem z internetu z oragne, bo zrezygnowaliśmy z tel. stacjonarnego ^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Aha , mi ogólnie chodzi o internet do oglądania filmów na yt itd :) W poniedziałek mają przyjechać i podłączyć . Mam nadzieje , że będzie dobrze chodził

?????

Opublikowano

Według mnie ten internet od np. Play to jedno, wielkie gówno.

Chodzi szybko, ale ich Regulamin to porażka.

Polecam ci Router.

Top@

Ja bym nie bral

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Szybko chodzić może i będzie, ale po jakimś czasie oni cię zrobią w tzw. Chu*@ i będziesz płacił za internet, który będzie wolniejszy od wszystkich innych.

Bajka jest różowa na początku, a potem Lipa.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Zależy bo oni robią tak, że płacisz tam co mieś. np. 50zł czy tam nie wiem...

Pare mieś. lub rok jest szybki, ale od nowego roku są coraz lepsze oferty od innych operatorów, a to zejdzie na psy.

Druga sprawa to sam sęk w tym, że to jest gówno.

Ja mam Router od 10 lat i nie narzekam. Mam czasami wolny, ale to mija, bo to ze starości.

Poszukaj Routerów to jest na serio lepsze rozwiązanie.

LICZĘ NA LIKE x3 ;)

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...