Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ale nudy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde....ostatnimi czasy strasznie siedząc na kompie mi się nudzi. Nie ma w co pograć itd. Co wy robicie na nudę???

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Mam nawet podobny "problem" tylko że ja od miesiąca mam strasznie spowolniony internet (ok. 10kb/s). I właśnie od miesiąca nie gram, gdyż grałem jedynie w minecraft online. Wszystkie książki (mam ich 36) przeczytane z ok. 4 razy (bardzo lubię czytać). Mistrzowie i tym podobne strony mi się znudziły i od pół roku na nie nie wchodzę.

Wszystkie gry mi się znudziły. Jak bym nie był chory to bym wyszedł poszukać gałązek i piór na strzały lub poszedł bym kupić drut aby dokończyć kolczugę.

Cały czas siedzę na mpc forum i czytam. Co mi polecacie robić podczas tej choroby?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

siedzę na MPC nabijam posty i czas leci ;) a tak serio to ... nie jednak tylko posty nabijam ;) no i czasme gram w jakąś gierkę w MC albo Rise and Fall czy jakoś tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...