Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta dźwiękowa.

aleurwał:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem dziś podłączyłem głośniki itd. i coś nie chciały grać, więc sprawdziłem, mam sterowniki audio ale nie chcą coś działać, odinstalowałem uruchomiłem ponownie, chce znów zainstalować a tu taki błąd o.O pobrałem też inne ze strony producenta, i dalej to samo. Płyta to Asus M2N.

93118385007198350083.png

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

A kwestia usunięcia sterów spod menedżera zadań i automatyczne wyszukanie z sieci ? Tylko nie pamiętam czy w WinXP jest taka opcja, wiem że powyżej już samo pobiera sterowniki

Opublikowano

A kwestia usunięcia sterów spod menedżera zadań i automatyczne wyszukanie z sieci ? Tylko nie pamiętam czy w WinXP jest taka opcja, wiem że powyżej już samo pobiera sterowniki

Jeśli byś mógł, dokładniej mi to napisać bo nie czaje ;), lekko zielony.

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

ppm na komputer, sprzęt, menedżer urządzeń, tam ppm na kartę dźwiękową, właściwości, sterownik, odinstaluj, po czym dajesz żeby szukał automatycznie z sieci

Opublikowano

ppm na komputer, sprzęt, menedżer urządzeń, tam ppm na kartę dźwiękową, właściwości, sterownik, odinstaluj, po czym dajesz żeby szukał automatycznie z sieci

Ja tego nie czaje, kartę mam zintegrowaną ok, w menadżerze wchodzę patrzę a tam co : 27747701440376737110.png takie coś a karty nie widzę, wchodziłem do każdego po kolei, sprawdzałem czy jest zakładka "sterownik" i niestety jej nie ma ;c

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

włącz dźwięk w biosie

W biosie jest włączone, wszedłem do niego jest Azalia Audio jakoś tak, i do wyboru Auto/Disable więc ustawiłem audio i nic, a dźwięku jak nie ma tak nie ma. Może jest jeszcze jakiś sposób ?

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

jak nie rozpoznaje dźwiękowej w ogule to tylko walnięty układ dzwieku na płycie

to co widać to sterowniki do hdmi na karcie graficznej

jeszcze jako opcje masz możliwość zainstalować sterowniki do UAA High Definition Audio znajdziesz na stronie microsoftu i dopiero potem sterowniki do dzwieku co masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak nie rozpoznaje dźwiękowej w ogule to tylko walnięty układ dzwieku na płycie

to co widać to sterowniki do hdmi na karcie graficznej

jeszcze jako opcje masz możliwość zainstalować sterowniki do UAA High Definition Audio znajdziesz na stronie microsoftu i dopiero potem sterowniki do dzwieku co masz

Niestety, nic nie pomogło widocznie tak jak pisałeś układ padł, muszę się za jakąś nową rozjerzeć. Macie po lajku. Temat /cls

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...