Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pochwal się kartą !

tureter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuć screena swojej najlepszej karty z deck-u !

Pod spodem, w odpowiedzi chwalimy się zdobyczami ;)

Oto i mój Siewca ;)

486_siewca.png

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Uwielbiam tą kartę, ale trzeba z niej mądrze korzystać ;)

1368960409-U784394.png

Opublikowano

Co daje to świecenie w kartach bo mam dużo tych świecących i nie różnią się niczym od takich samych tylko nie świecących..

Otóż chodzi tu o to , że kompletnie nic to nie daje.Znam paru takich , którzy kupuja te paczki za 12.5 K i jak się nie trafi "świecąca" to wszystkie sprzedają.Takie karty to chyba dla kolekcjonerów:)

UggNk9.gif

Opublikowano

Co daje to świecenie w kartach bo mam dużo tych świecących i nie różnią się niczym od takich samych tylko nie świecących..

Chyba tylko tym, że sie swieci^^

Up szybszy^^

1357577137-U262310.png

Opublikowano

8c0da0cc72ce48b6097f.pnga ja mam takie coś:<

Oraz

f4273ec078d7487b81c4.png

Kolego, zanim użyjesz tego władcy otchłani to partę skończysz :P. A tak na bardziej poważnie, karta jest fajna, też taką miałem, tylko że wtedy musisz konkretnie rozwinąć bohatera, a to zchodzi i raczej nie jest opłacalna.

Siewca, ten co u autora tylko że mój świeci xD

1368972675-U7770.jpg

Czarodziejka Chaosu

1368972734-U7770.png

To samo do czarodziejki haosu. Najlepiej brać karty max 4 do mocy. Też miałem chyba ze dwie takie czarodziejki i mi się średnio przydały (zdąrzyli mi je zabić zanim użyłem :().

@top:

Moja najlepsza karta to chyba ta:

1368976312-U317849.jpg

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Up , zgadzam się w 100% , jednak na late game Władca jest strasznie mocną karta , dlatego mam tylko jedną sztukę w deku.Nie raz mi ratowała dupeczkę:)

UggNk9.gif

Opublikowano

To wszystko zdobywa się z pakietów posiłków bądź z większych zestawów. Tam jest pełna losowość i nigdy nie wiadomo, jaka karta się przytrafi :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Pierwszy bohater z Świątyni ;)

1369062709-U331881.jpg

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...