Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana e-maila minecraft.

czaki101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie. Zapomniałem e-maila, na którym zakupiłem konto minecraft i nie mogę go odzyskać. Czy jest jakaś możliwość zmiany e-maila na minecraft? Konto nie jest powiązane z mojangiem.

Opublikowano

Jeśli nie masz dostępu do swojego konta, to nie możesz zmienić w nim e-mailu. To jest po prostu niemożliwe.

Jeśli masz dowody, że to Twoje konto, to napisz do Mojang. Jak nie, to przepadło, niestety.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Na konto zalogować się mogę i jest w 100% moje, a na śmierć zapomniałem e-maila. Miałem zapamiętanego, ale formata miałem :/

Opublikowano

hmmm a może wejdz na strone minecraft zaloguj się daj profile i tam ci piszą pierwsze literki emaila może sobię przypomnisz ?

Z tego co pamiętam jest zrobiony na o2.pl i jest chyba 5-literowy, literki z Profile nic mi nie pomogły :(

Opublikowano

Przykro mi kolego, ale albo obudzisz się pewnego dnia dostając cudownego oświecenia i przypominając sobie hasło, albo już nigdy nie wejdziesz na swą pocztę. Jak pisali wyżej, możesz napisać do Mojang, nie zaszkodzi. Nic innego do wyboru ci nie zostało.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Elo Baguś do kieszonki nieneieneiejeeneienjeineenie njogiujhuolujhyjkr,sgbuh9rtjklelsrwemrrrrrtirkyrtyujyryiuoawrrghtjkjuyhjkjuhmkjhy Ziomek to dla wszystkich twoich wybranców :D:D::

Baguśiek gjtotjgigikggjgkjggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...