Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping

zVendox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od jakiegoś czasu mam problem z Pingiem.... cały czas czerwone kułeczko. Wiecie jak temu zaradzić?

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne procesy pracujące w tle, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Opublikowano

Polecasz jakiś program do optymalizacji?

Kiedyś korzystałem z cFosSpeed i całkiem dobrze sobie radził.

Gamebooster też jest niezły.

Opublikowano

Najlepiej wyłączyć aktualizacje prgramów jak i windowsa, można też pobrać właśnie GameBoostera, ja z niego korzystam i nie narzekam, do tego mam jeszcze Advanced SystemCare który ma opcje turbo, więc przyśpiesza normalnie kompa jak i wyłącza zbędne programy. A co do pingu ostatnio coś sie im zwaliło bo dużo osób ma problemy z lagami ;)

Opublikowano

Właśnie mam GameBostera i nawet z tym mam lagi, no to faktycznie może to ich wina.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Może to wina systemu, może masz jakieś wirusy albo coś, pobierz CCleaner albo TuneUp i przeczyść system ;) może coś pomoże ;D

Opublikowano

Mam Cleaner i robie to ciągle, wgl w ostatnio w każdej FPS mam słąbe pingi ;x

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

W sumie dlatego też zakończyłem grać w tą gre akurat dzisiaj, cheaty, lagi, crashe... gra sie stanie tak samo wnerwiająca co Combat Arms, już teraz cheaty biegają z aimbotami i wh... reportowanie nic nie pomaga, konto bym sprzedał ale może jeszcze kiedyś wróce do gry

nick w grze : Pershing lvl 42(92%) gdzie jestem od początku w klanie zlotopolscy (rank 3) i tyle z tej gry... najlepsze jest to że gra podobno w korei po prostu została usunięta wraz z serwerami, a deweloperzy nic nie robią z reportami jak i bugami czy prośbami graczy.

Opublikowano

Grałeś ? jaki masz nick w grze ? ja ogólnie sie przerzucam na Soldier Front 2 narazie będzie CBT może dostane dostęp :) a jak nie to, to został Warface ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...