Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Silver V :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś napisałem, że czuję się lepszy? Imo silver może mieć każdy i nie ma się czym chwalić.

btw. ja nigdy nie byłem w silverze.

byłeś xD

gratki, nie wiem jak tam jest ale z tego co mi płakali to "ciężko". :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Całe życie w srebrze.

Ja się cieszę, że nie wylądowałem w Brązie, tylko od razy w srebrze V po zakończeniu klasyfikacyjnych. Gdy ostatnio staram się wybić koledze konto na silver z brązu uświadomiłem sobie jak bardzo jest to dla mnie trudne i że cudem uniknąłem nieziemskich męczarni (nie umiem kłócić się z ludźmi i zawsze ląduje na supporcie - a jak się zdarzy, że wejdę na rampage to mój ADC zaczyna Afczyć =P).

Gratuluję cierpliwośc (Po 1 - 5 LP za wygrany mecz i -10 za przegrany w 1 dywizji to prawdziwa męczarnia.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Spinacie się w tym temacie jak Hardo-corowy Koxu na siłce.

Jeden drugiego nie zrozumie, coś za dużo sobie domyśli i potem mamy morze gniewu (zupełnie takie samo jak pickuję Udyra na supporta)

To raczej oczywiste, że każdy gra na różnym poziomie/ lepiej lub gorzej.

Nie każdy biegacz może zejść poniżej 10s na 100m. tak wiec nawet z pomniejszych wyników trzeba się cieszyć.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...