Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chaffee

Kamil729

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile ten czołg zarabia mniej więcej, jaki ma MM i czy w ogóle fajnie się nim gra?

1. "Zarabiać" to pojęcie względne.

2. Często mnie rzuca na VII , jednak niejednokrotnie IX, X.

3. Gra trudna, ale fajna. Jednak "zarabianie" odstrasza ;)

shoob.png

Opublikowano

Chaffee wymaga niewiarygodnie dużej wprawy. Ma kapryśny MM, do tego ma MM jak scout. Raz rzuci na T7, raz na T10.

Zarobki- jeżeli potrafisz nim grać, to nawet kiedy cię zniszczą (8k za naprawę) można zarobić dość sporo.

Jeżeli potrafisz nim grać, to gra się nim niewiarygodnie przyjemnie. Nigdy nie miałem równie przyjemnego czołgu na T5.

Opublikowano

Chaffe to znakomity scout (warto to podkreślić). Naprawdę dooobrze zrobiony potrafi zarąbiście dużo wyświecić. Wiem, jak raz zostałem zgarnięty przez artę po tym jak "coś" (czyli jak się potem okazało M24), wyświecił mnie z prawie połowy mapy...

Opublikowano

Chaffeego można zrobić na parę sposobów, ale najlepszy moim zdaniem jest Support. Zawsze można w nim wyszkolić perki pod zwiad i dać Wentylację (Perki czyli: BiA, Zwiad, Rozeznanie w Sytuacji), ale zrobiony pod support sieje spustoszenie. Ale każdy woli grać inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...