Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borussia Dortmund

RiduŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli w BVB zafunkcjonuje super pressing jak w najlepszych meczach tego sezonu to będzie dobrze. Zajeżdżą Bayern, który sfrustrowany brakiem bramek będzie popełniał błędy. Jest szansa.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

osobiscie jestem za bayernem 7:0 z barcelona jestem pod wrazeniem a borussia wedlug mnie trafila na gorszy dzien realu (mecz santiago bernabeu) i nie nie jestem fanem realu/barcelony za bayernem jestem od poczatku 1/16 ligi mistrzow i za bayernem jest tylko na tej lidze mistrzow tak od 2010 roku Chelsea :*

Topic:Bayern ma swietnych pomocnikow i obroncow i ofensywa tez nie obnizaja poziomu Robben i te jego wrzutki to samo ribery klasa sama w sobie wedlug mnie 4 najlepsi zawodnicy bayernu to Robben,Ribery,Neur,Schwainstiger jeszcze bym dopisal filipa lahma ;d

Opublikowano

osobiscie jestem za bayernem 7:0 z barcelona jestem pod wrazeniem a borussia wedlug mnie trafila na gorszy dzien realu (mecz santiago bernabeu) i nie nie jestem fanem realu/barcelony za bayernem jestem od poczatku 1/16 ligi mistrzow i za bayernem jest tylko na tej lidze mistrzow tak od 2010 roku Chelsea :*

Topic:Bayern ma swietnych pomocnikow i obroncow i ofensywa tez nie obnizaja poziomu Robben i te jego wrzutki to samo ribery klasa sama w sobie wedlug mnie 4 najlepsi zawodnicy bayernu to Robben,Ribery,Neur,Schwainstiger jeszcze bym dopisal filipa lahma ;d

Nie ma 1/16 ligi mistrzów sezonowcu. Tak, Borussia trafiła 3x na gorszy dzień Realu. 2x w grupie i 1x w 1/2 finału. Gratuluję rozumowania 'Schwainstigerze'

Opublikowano

Sezonowcy wszedzie sezonowcy.. Większość z Was 2 lub 3 lata temu BVB miało w dupie.

Dziękuję za te ciepłe słowa kotq :*.

No trzeba się pogodzić z porażką. Nasza obrona w ogóle pod koniec meczu nie istniała. Zj*bali przy tej bramce Robbena.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

mogło być 3-1... Dla Bayernu

haha wyjdź człowieku. Mogło być 10:10, ale nei było.

Brawa dla Borussi, gdyby nie gra 13 zawodnikami przez cały sezon to skończyłoby się to inaczej. Za rok wrócimy jeszcze silniejsi.

Opublikowano

za rok nie wyjdziecie z grupy xD zapewne 50% pseudofanow bvb juz im nie kibicuja ^^ a co do meczu pierwsze 20 minut bvb zagrala przekoksowo myslalem juz ze bayern przejebie ale w 2 polowie grali o wiele lepiej niz bvb

Opublikowano

Zjebali obrone i tyle.

Tam w którejść bramce bayernu, trzech podchodzi do jednego??? tamtego samego zostawiają, fuksem podał i gol.

Nie no tak nei może być.

No ale ku**a w pierwszej połowie bardzo dobrze grali. Lewandowski w drugiej chyba spał

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Według mnie Lewy nie miał nic do gadania w tym meczu bo caly czas go obrona pilnowała było to widać.. Obrona to co zrobiła wczoraj to tragedia 3 typów na jednego i jeszcze ich wybujał.. Inna gra była jak by Gotze grał ale cóż już jedną noga stopa w Monachium..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Z nimi jest taka sytuacja, gdy doszli do finału LM mieli dużo fanów na takich stronach jak mixgol.

Teraz gdy przegrali finał zgubili się sezonowcy i wracamy do starej borusii bez fanow.

Opublikowano

Borussia ma mega dobrą politykę transferową i rozwinięty poziom szkolenia młodzieży. Przyszłość może należeć do nich w najbliższych latach ;)

PS. Podobno Eriksen za 15 mln do BVB. W przypadku sprzedaży Gotze za 38 mln są 23 mln do rzodu a jakość zostaje...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Eriksen dobry grajek :D

Ciekawe czy KdB i Eriksen dołączą w jednym okienku transferowym do Borussii.

3 asysty Kevina

Segz

16ob.png

Opublikowano

Eriksen dobry grajek :D

Ciekawe czy KdB i Eriksen dołączą w jednym okienku transferowym do Borussii.

3 asysty Kevina

De Bruyne nie dołączy do BVB w letnim okienku, ponieważ Chelsea dogadała się z Leverkusen, że The Blues kupują za jakąś kwotę Schurrle i wypożyczają Kevina na rok do Bayeru.

Lecz były jakieś plotki, że BVB chce kupić od Bayernu Mandzukicia i Shaqiriego. Napastnika jakoś bym nie widział w Dortmundzie, ale szwajcara jak najbardziej.

Choć też chciałbym, aby i Eriksen grał dla Borussi. Zobaczymy jak się sprawy potoczą.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Ja słyszałem że Barca chce wypożyczyć Deulofeu do Bvb

Ale Borussia chcę mieć go na stałe na co nie zgadza się Blaugrana

Opublikowano

Szkoda troszkę, że nie udało się ale taka piłka jest. Mnie denerwowało jak na konferencji trener i piłkarze Bayernu byli strasznie pewni siebie i miałem nadzieje ,że te uśmiechy znikną z ich twarz. Może za rok się uda.Podoba mi się styl gry Borussi i zamierzam im kibicować w kolejnych latach

Segz

16ob.png

Opublikowano

Jak dla mnie to nawet dobrze, że tego finału nie wygrali - życzę im, żeby dostali takiego kopa w przyszłym roku jak w tym Bayern po przegranej w tamtym roku.. Poza tym Klopp dopiero zaczyna wielką przygodę z Borussią. (europejskie puchary itp.) Zbudował skład i teraz musi go podtrzymać. Mimo wszystko wierzę, że zbuduje team na lata.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...