Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki dość wkurzający problem, otóż botek chodzi sobie po spocie, atakuje, a po chwili staje na jakies 30 sekund i znowu atakuje, niby mały problem, ale jak sie uzbiera mobków (jeszcze party) to grozi zgonem... Mój build to nuker s/s full int - light/cold/bicheon... Pomocy!!!

• 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

sry ze odswiezam , temat zakladany tydzien temu ale przed chwila mialem taki sam problem . odznaczylem auto party (LTP) i juz wszystko bylo ok .

@Edit

A jednak ... znowu sie zatrzymal . Juz nie wiem co robic ...

Opublikowano

Mam taki sam problem jak koledzy wyżej.

Skille mam dobrze, bo jak np atakujacy do buffow albo odwrotnie dodasz to dc sie dostaje.

Opublikowano

kazdy tak ma, chodzi o to ze jak bot odejdzie za daleko od spota to zatrzymuje sie, stoi i po chwili jak wyczuje moba w terenie spota podchodzi do niego i znow bije... :rolleyes:

Opublikowano

kazdy tak ma, chodzi o to ze jak bot odejdzie za daleko od spota to zatrzymuje sie, stoi i po chwili jak wyczuje moba w terenie spota podchodzi do niego i znow bije... :rolleyes:

nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie wiesz to sie wogóle nie odzywaj , to nie jest normalne nie umiesz czytać co napisał założyciel?

pewnie że staje bo miałem podobnie (bot staje a nie...) , odznaczcie opcje "walk to center if no mobs" i "walk random if no mobs" i "go to first mob" powinno pomóc.

nie kombinujcie z jakimiś super opcjami...

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

A po prawej w sro na dole przypadkiem nie wyskakuje : invalid target?

jak tak to powinieneś wejść w menadżer zadań i zwiększyć priorytet bota w procesach.

Mi pomogła zmiana ustawień podnoszenia (odznaczyłem pick up dropów innych )

sygna1o.jpg

Opublikowano

w takim wypadku proponuje wam bocenie clientless, ja mam zaznaczone walk random if no mobs i nie mam tego typu problemow.