Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Sury WP 35lv

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Omg ludzie 5-10zł ? 50kk + fms i reszta to nic nie jest warta ? Wy sie kurwa znacie na wycenie tak samo jak na balecie. Pierdolcie głupoty po to by nabić posty.

Opublikowano

Jeśli ten ktos daje ci 60 zł to jest kretynem :D

Jeżeli piszesz, ze masz 50kk no to po 5 zł jest 10 kk

W eq nie masz nic ciekawego, co by przykuło uwage. Zwykle przeciętne eq.

Lvl niski, do wbicia w jedeń dzień.

Pooglądaj sobie aukcje na allegro z postaciami to będziesz mógł ocenić swoją postac i przekalkulować z tym, co proponują ci tutaj użytkownicy a nie :

Omg ludzie 5-10zł ? 50kk + fms i reszta to nic nie jest warta ? Wy sie kurwa znacie na wycenie tak samo jak na balecie. Pierdolcie głupoty po to by nabić posty.

Skoro mówisz że sie nie znaja, to znaczy że Ty sie znasz a wiec nie potrzebny temat xD

Tutaj np. piersza lepsza aukcja i o wiele lepsza oferta za 90 zł :)

xxx

Dlatego dziwne, że jakis koleś chce ci dać 60 :)

Ooo a Tutaj masz postac z twojego serwera ! :)

xxx

Za 40 zł :) 41/45 lvl z eq lepszym :)

Apsik

Opublikowano

nic nie jest warte tyle ile na to wydajesz, mogl bys wydac nawet 900kk a konto i tak pozostanie w tej samej wartosci 15/30zl.

sygna1.png

Opublikowano

35zl

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Uczeń
Opublikowano

Właśnie to nie jest nic warte. ja bym 15 zł nie dał. Ale szukaj głupich i się nie bulwersuj chciałeś wycenić to wyceniamy.

5-10 zł

Opublikowano

30zł jakieś.. postać jest dobra na typowego dropka do m2 .. jak ktoś daje 60zł to sprzedawaj bez zastanawiania, przez allegro rzecz jasna

Opublikowano

Powiem ci tylko wartość postaci to jakieś 30-40zł.

Ale jest pytanie czy znajdziesz kupca(ja sprzedaje swoje postacie już pewien okres czasu).Obecnie PL to serwer nie zbyt lubiany przez graczy(nawet s26).

Po tej łatce co uruchomiła drop stalek i bojowych +7 sprzedać coś na PL jest ciężko,zwłaszcza taki mały lvl.

Większość ludzi myśli że teraz na PL można kupić dobrą postać(wysoki lvl+eq 5b) tanio,więc pewnie przy próbie sprzedaży usłyszyć od ludzi że 'taka postać to kilka dni roboty'.Ja tak usłyszałem sprzedając postać 75lvl ze skilami P(gościu powiedział że taką postać robi się w 1-2 miesiące).

Mam nadzieje że uda ci się sprzedać tą postać,ale nie licz na kokosy.

Pozdrawiam Aspol.

Opublikowano

Wedlug mnie to max 20-25 zl. Ale co to za sens sellnac komus postac? Ja bym wolal sam wyexpic niz kupic od kogos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...