Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Talon i Riven a zwrot RP

DeViNAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie mogłem czekać na wyprzedaż więc kupiłem za 975. I tu moje pytanie: Jak stanieją to dostanę RP? Kupowałem w tym miechu.

@down. No szkoda :C

Opublikowano

Z tego co wiem to oddają ip ale czy rp to nie jestem pewien... Jezeli kupiles 30 dni przed przecena to powinni oddac, ale mowie ze to dziala kiedy jest za ip, a za rp nie jestem pewien :s

Opublikowano

Co wy pierdzielicie xD Oddadza gdy kupiłeś 2 tygodnie przed, tak samo ze skinami, poprzecenialy te wszystkie skiny to jak któryś potaniał dostali zwrot który podrożał mieli szczęscie.

PMK3yt4.png

Opublikowano

nie oddadzą, bo ta obniżka była ZAPOWIEDZIANA już dawno. a przy ZAPOWIEDZIANYCH OBNIŻKACH nic nie oddają, nawet nie muszą. tyle w temacie, g*wno się znacie a wypowiadacie... -.-

był wcześniej temat o WW, gość kupił go 1,5 tyg przed obniżką i mu nie zwrócili IP, to więc w tym przeypadku tym bardziej RP nie zwrócą. Trzeba było czekać - ja czekam nadal na obniżkę Talon'a (uzbierałem 6,3k i kupiłem Syndrę ^_^ )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...