Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie ss z nowych dungeonów. (Pewnie są ciekawscy w tym ja, których to może przyciągnąć) : )

Ten nieb. kamień duchowny to spore ułatwienie :) Z jakich metków będzie dropił?

Opublikowano

Ekhem:

1.Usuńcie całkowicie 6/7 bo - na co to komu ;), lub po prostu zróbcie ankiete czy gracze chcą aby znalazł się on na serwerze.

2.Usuńcie 6 skill - są z nim zawsze same problemy.

3.Punkty statusu zmniejszcie do 95

4. Ile będzie Kanałów? 4,6?

5.Ciekawy pomysł ze skillami.;)

6.Zmieńcie napisy typu ,,Ulepszacze"; ,,Itemy na start"

7. Uzupełnijcie prezke, brakuje paru informacji, jest zbyt krotka. ;)

A teraz ocena serwera, a raczej jego zapowiedzi. Bardoz mi się podoba i z chęcią zagram, szkoda, że rusza dopiero 10 czerwca no ale cóż. ;)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Widze ankieta się pojawiła ;), liczę na odpowiedzi za moje pytania, i głosy przeciw hehe;p.

jeszcze jedno pytanie, nie ma szans abyśmy zobaczyli bonusy itemów? ;)

Opublikowano

Ekhem:

1.Usuńcie całkowicie 6/7 bo - na co to komu ;), lub po prostu zróbcie ankiete czy gracze chcą aby znalazł się on na serwerze. Ankieta pokaże co z tym zrobimy!!

2.Usuńcie 6 skill - są z nim zawsze same problemy. Z nim nie będzie problemu jest on dopasowany do każdej postaci.

3.Punkty statusu zmniejszcie do 95. Zostały one zwiększone od 95 do 100 i tak zostanie.

4. Ile będzie Kanałów? 4,6? 4 Kanały

5.Ciekawy pomysł ze skillami. Dziękujemy ;)

6.Zmieńcie napisy typu ,,Ulepszacze"; ,,Itemy na start"

7. Uzupełnijcie prezke, brakuje paru informacji, jest zbyt krotka. ;) Napisz mi czego brakuje uzupełnie

Opublikowano

OMFG... takie bony wbudowane w bronie, a w zbroje marne 5k hp i bony ofensywne.

Proszę was, pvp będzie się kończyło na zasadzie: "Kto pierwszy użyje skilla ten wygrywa." Tu będzie po 10k hitać.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Te epiki to faktycznie jest smiech na sali ;D

Może admin nie wie ale ninja wali z full ZR i Ludem szycie wielkiego formatu.

Przykładowo kumpel na Ethanie wali z 140+/- na luda w całym eq bez jakiejś 100ZR i 30śr z epika który ma 350dmg szycie po przeszło 9-11k
Tutaj będzie to nawet 15+ widząc takie bony, po wybonowaniu w eq 6/7 bonu na CONAJMNIEJ sam atak (8x80=640) hity wzrosną w ludzi o jakies 3/4k

Jak chcecie budować serwer w którym nie liczy się szybkie jebanie z hitów a dobry skill to zrezygnujcie z bonusów na atak w 6/7, skasujcie SR z epika,

dłonie przeszycia i roski, bo zrobić teraz 100% szycia to łatwizna, każdy hit ominie abs i pvp to będzie 5 hitow daggera ewentualnie 3/4 bodziaka ;D

Aby się pozbyć też szycia admini dodają do epik. biżu sporo na blok, lecz tu też z rozwagą ;D

Liczą sie proporcje

Edit: widze też roski na magie co całkiem wyklucza w pvp klasy magiczne ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

ahha woj sura, szaman poszkodowani?, wojownik siła + wartość ataku = moc

Sura: Inteligencja + krytyk lub przeszywka? = moc

Szaman Int + krytyk? = moc.

Nie wypowiadaj się na takie tematy jeśli nie posiadasz wystarczających argumentów. Nie ma psotaci słabszych, gorszych ... Jeśli potrafisz zrobić dobrą postać każdego nią pojedziesz. EQ, EQ i jeszcze raz EQ.

Pozdrawiam.

Do tematu: Czemu start 10 czerwca, są jakieś problemy?.

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale to raczej powinno być w zapowiedziach a nie w publikacjach ;)

no ale powodzenia :)

Opublikowano

@Asprime taki temat powinien być w zapowiedziach a nie w publikacji gdzie prezentowane są serwery online. Start popiero 10 czerwca czyli prawie za miesiąc....

Opublikowano

2we9l6r.png

Proszę o usunięcie tego obrazka. Został on wykonany przeze mnie i nie życzę sobie wykorzystywania go do własnych celów bez mojej zgody.

Uprzedzam pytanie - nie, nie otrzymujesz takowej. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...