Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SkyBlock][1.5.2][TS3][Sklep WWW] SkyPlanet - Dołącz do nas i odbuduj nasz świat!

taukendbmu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak przebywam na tym oto serwerze od jakiś 20 minut i mój werdykt brzmi następująco:

Serwer ma troszku plusów i minusów zaraz podzielę się nimi z wami. Wiec:

PLUSY

+ Administrator tego serwera wydaje się być ogarnięty

+ 40 Slotów, Idealna na spokojną cichą rozgrywkę

+ Mili Gracze

+ Miła atmosfera

+ Łatwy kontakt z H@

minusy

- JAk dla mnie jest tylko jeden Plugin odpowiadający za Skyblocka nie jest po polsku

Więc tak powiem że z czystym sumieniem zapraszam na ten serwer, jak kiedyś nie lubiłem przez pewien czas tego typu serwerów to tu na nowo zacząłem go lubić. TEN SERWER TO JEST TO. Jestem bardzo wybrednym graczem jeśli chodzi o serwery i zaufajcie mi nie zawiedziecie się na tym serwerze GWARANTUJE WAM TO!!

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na ten serwer sam tu gram już kilka dni i jestem z niego bardzo zadowolony, dziś administracja zmieniła maszynę większą i porządniejszą.

Wiec zapraszam was do tej wspaniałej krainy. Zaprosiłem tu kilku znajomych którzy ze mną graja cały czas i razem rozbudowujemy swoją wyspę może na razie nie jest to jakiś majstersztyk lecz ważne że nasza.

jeśli chcecie pograć z nami to zapraszam was serdecznie do nas mam nadzieje że skorzystacie z mojego zaproszenia i wstąpicie na ten wyśmienity serwer.

Nick pod jakim ukrywam się na serwerze to Glinczer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...